.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Писна ми !

Писна ми !

Значи, проблемът ми е такъв . . ! На 15 и половина съм и имам проблем с майка си ! Понеже в петък ще се събираме класа извън града, защото аз не уча в моят си роден град, а в друг наблизко . . И така се случва, че не може да се съберем в моя роден град понеже няма къде . . И съответно майка ми не ме пуска да ида, защото е било извън града и щяла съм да искам до 10,11 часа . . е то е така, ама когато бяхме зимна ваканция ме пусна пак извън града с класа . . после не съм се прибрала пияна, прибрах се точно! . . И сега незнам какъв е проблем, питах я но тя каза, че не пуска и точка . . Моля помогнете как да я разубедя . . Оценки ми не са лоши! Не съм пушачка, наркоманка, пушачка и т.н. . . Винаги, когато ми казват да се прибирам съм била точно . . Абе с едно изр-е не съм проблемно дете . . но просто вече ми кипва, само в нас си седя и аз й го казах, но тя каза, че като седя само в нас да ида през деня на купона . . Що за купон е това през деня ?? . . Не знам какво вече да правя . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    in your sweet dreams
    избуши кочината
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    избуши кочината
    Много ми помагаш . .

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Тогава питай баща ти или говори пак с нея,обясни й всичко което ни каза тук..незнам..

Баща ми е извън България и няма как . . . . Ще я питам пак и ще й обесня, но надали ще има ефект . .

Град
    In the middle of Nowhere
    Ако купонът ти е толкова важен и не искаш да го изпуснеш отиди без да ти е разрешила,пък после ще си търпиш последствията...И това е вариант в крайна сметка,ако толкова не издържаш да отидеш..Аз също съм колкото теб и мен трудно ме пускат,но ме пускат все пак...Друг е въпроса ако направиш това което ти казах,майка ти как ще реагира,защото има всякакви хора,наще например,ще ме нарекат диване и до там...Но ако майка ти е някаква по-строга не знам...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Класната понеже знае за купона и тя сигурно ще дойде, и ми е комшийка се обади на мама и си говориха и май мама се съгласи . .

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И това е вариант. Е дано те пусне, все пак сега си изживяваш гимназиалните години, които едва ли не са най забавни и най важни за всяко дете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с нея..Кажи й,че наистина искаш да отидеш..Или пък помоли някоя твоя приятелка да я попита..Или пък учителя
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря на всички за съветите . .

Голям фен Аватара на darsit0
    на мен обикновено като не ми дават някъде да отида, аз отивам, а наще дори не ме усещат но преди да вземеш моите крайни мерки, поговори с нея, и то не веднъж. бъди настоятелна, покажи че не се предаваш лесно.
    ЖЕНСК0 СЪМ

Голям фен Аватара на darsit0
    ааа забрайх да ти пожелая успех
    ЖЕНСК0 СЪМ

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    тя таз майка ти много проблеми ми създава и на мене
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    Roma, Italia
    Хайде успех!!! И приятно изкарване!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Everytime
    поговори с класния си ръководител да и звънне да поговорят и че и тя ще е там некво такова : )

можете да се разберете примерно да ти звъни на секи кръгъл час за да те проверява щом толкова ти няя доверие
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Хайде успех!!! И приятно изкарване!
    Благодаря ви ! Отново . .

Повече от фен Аватара на didenceeto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си