.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Не мога да се влюбя

Самочувствие имам ,но не е ни най-малко външно изразено ,а го тая в себе си ... и не това ,мисля, е основният ми проблем!

Бил съм с известен брой момичета , но съм нямал сериозни връзки ,секс не съм правил... и все пак - вече почти няма момиче ,което да успее да ми привлече вниманието.Даже и "почти" е много!

Преди 1-2-3 години съм имал силни увлечения към жени и въпреки че не бяха любовни ,представляваха сериозен копнеж.Но какво стана с времето и аз не знам - от сумати време не се е случвало да ме впечатли момиче.Има много красиви , сексапилни момичета ,които пораждат чисто сексуален интерес , привличат ме чрез външността си , но след известно прекарано време с тях някак си ми падат в очите и единственото ,което остава в мен , е някакво просто животинско желание (и то не е силно).Не знам как се случи ,а скоро навърших 16 ,и вместо да си оползотворявам хубавите години ,аз си стоя пасивно и чакам ли чакам ...

Гей категорично не съм - наясно съм със ориентацията си.Общувам често с момичета ,но както казах, след като не прехвърчат искри у мен ,интригата се губи заедно със стимула.

И въпреки всичко, голяма част от приятелите ми са се влюбвали.А и аз си имам що-годе понятие какво ще представлява и наистина го искам.Искам наистина да изпитам силни чувства към момиче , да не спирам да мисля за нея , да и дарявам цялото си внимание и да се старая тя да се почувства така ,както аз се чувствам.Но уви ,не се получава и то проблемът е при мен.

Може би ,незнайно защо, летвата ми е прекалено висока , но всъщност като се замисля изискванията ми не са толкова капризни.От външността на едно момиче изисквам само да има красива и пленяваща усмивка ,стройна фигура (което не значи ,че трябва да има 110 гръдна обиколка или да е някой фотомодел) и да няма остри ,ясно-изразени отблъскващи черти.Очакванията ми за характера може би са ми проблемът!Може би няма да успея да изброя всички качества ,които смятам ,че трябва да има едно момиче , а и не смятам ,че ще мога да ги синтезирам и подредя в главата си ,та да ви ги представя.Като цяло основното е ,че не обичам обикновените момичета ,които не се открояват нито с лошите си ,нито с добрите си качества.

Не съм абсолютно сигурен ,че проблемът ми ви засяга и че той изобщо е решим в интернет-пространството ,но все пак реших ,че може да науча нещо полезно.Благодаря на всички ,които прочетоха мнението и на всички ,които ще се отзоват относно проблема!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О, недей.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Защо не ? Лошо ли ще да е?

Град
    Варненска чайка
    Абе .. то не е, ама като е в подходящия.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Такаааа И твоят влак ще дойде просто почакай!
    Ще ти дам пример : Брат ми - около него се въртят каквили не красавици и той също като теб няма увлечения, имай в предвит че сега е на 17 но се реши веднъж да июлезе с мен и мойта тайфа и какфо стана неговия ред дойде. Той се влюби ! Той изпитва това което аз съм изпитфала само 1,2 пъти и чуството наистина е страхотно ! Просто чакай, излизай с приятели и най - важното не търси любовта тя сама ще дойде при теб и ще те "удари силно" !

Цитирай Първоначално написано от ivasla
    Такаааа И твоят влак ще дойде просто почакай!
    Ще ти дам пример : Брат ми - около него се въртят каквили не красавици и той също като теб няма увлечения, имай в предвит че сега е на 17 но се реши веднъж да июлезе с мен и мойта тайфа и какфо стана неговия ред дойде. Той се влюби ! Той изпитва това което аз съм изпитфала само 1,2 пъти и чуството наистина е страхотно ! Просто чакай, излизай с приятели и най - важното не търси любовта тя сама ще дойде при теб и ще те "удари силно" !
    Ами донякъде това ме притеснява!Чакането принципно не ме устройва ,а и с времето това чувство все повече се засилва.

Град
    Варненска чайка
    О .. чакай, че сега се задълбочих в четенето.

Човече, ти едва си навършил 16 ?! Сериозно ли очакваш на тази възраст да те удари любовта.. в истинския и пълния смисъл на думата любов? Не казвам, че не е възможно, но ..хееей, животът е пред теб !

Hilary_

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    До скоро и аз бях така ,значи има решение на проблема.До скоро и аз мислех ,че няма да намеря перфектната,няма да е това ,което търся,но ето-случи се чудо и падна от небето,приех я макар и да не беше точно това,което търсех , хареса ми в много отношения ,но естествено като всеки човек си има и дефекти ,които не намирам за толкова големи и непоправими.А чудото е ,4е се запознахме преди 4 дни ,а от 2 дни сме нещто повече и все пак се харесахме.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    О .. чакай, че сега се задълбочих в четенето.

Човече, ти едва си навършил 16 ?! Сериозно ли очакваш на тази възраст да те удари любовта.. в истинския и пълния смисъл на думата любов? Не казвам, че не е възможно, но ..хееей, животът е пред теб !
    Ами не в пълния смисъл на думата и не истинската ,но все пак очаквам да се влюбя ,което е нормално за тийнейджърите на моята възраст.Чувствам се частично празен и смятам ,че това е една от нещата ,който се нуждая да закърпя.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Разбираемо е да търсиш по-дълги връзки...то и аз исках такава да намеря ,но много рядко ще си паснат двама души на такава възраст ,това го проумях скоро!

Голям фен Аватара на playhard1
    ако питаш мен - ЖЕНА НЕ ТИ ТРЯБВА идва ден те прецаква много гадно, и получаваш това, което не си заслужил Иначе е вярно, когато търсиш нещо, не го намираш, и точно когато не ти трябва, го намираш И аз бях така след първата ми приятелка, и си казах повече няма да се влюбвам в никоя, така и стана. И след 2 години, точно когато не съм го очаквал, и без да съм я търсил, я открих отново, и то истинската. Ама и от тази връзка не излезе нищо. Затова, бъди си ерген и не се занимавай с глупости
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Супер фен
    Еееееех любов....

Супер фен Аватара на gabi_94
    Все едно съм го писала аз само дето съм момиче и се отнася към момчетата....Знам какво ти е, повярвай, все някой нещо не ми харесва - характер, външен вид, поведение, мислене....Дори да харесам някой, нямам никакви шансове с него...Има момчета, които ме харесват, не са грозни, нито са лоши, просто някак не изпитвам нищо към тях а ми се иска...Но и понякога ми става жал за някое момче и несъзнателно му давам надежди, а в крайна сметка нищо не се получава. Вътрешно се чувствам празна, нито приятели имам кой знае какви, нито нищо...Крепи ме мисълта, че има време, но всъщност не е точно така...Знам че няма принцове на бели коне и въпреки това продължавам да се надявам, но надеждата взе да умира в последно време...Тъпо ми е като всичките ми приятелки или си харесват някое момче или са влюбени, а аз съм празна...Да, малка съм, остават ми няколко месеца до 16те... но все пак си мисля, че скоро нищо няма да ми се случи... Всички казват - за всеки влак си има пътници...има, има, но сякаш за моя няма Може и да греша, може и да не мисля трезво, но така го чувствам, предполагам и ти така...Това, което мога да те посъветвам е да излизаш по-често в компании и да опознаваш повече момичета, аз дори и това няма как да правя, защото сякаш всички хора са твърде различни от мен и дори и приятелите си ги подбирам според много критерии...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Принципно с времето ,колкото и да съм мислил по този въпрос , винаги съм бил изключително доволен ,че не съм изпитвал разочарование в следствие от любовта и винаги съм смятал ,че влюбените ми приятели безмислено се натягат с безмислени проблеми.И това адски ме е устройвало и бях щастлив ,че е така.И ето ,че с времето ,незнайно как,нещата се измениха.Може пък и да е временно и отново да си го карам свободно.

Сега се сетих ,че е важно да спомена ,че съм адски недоверчив.Трудно и малко вярвам на хората и смятам ,че има причина за това!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Все едно съм го писала аз само дето съм момиче и се отнася към момчетата....Знам какво ти е, повярвай, все някой нещо не ми харесва - характер, външен вид, поведение, мислене....Дори да харесам някой, нямам никакви шансове с него...Има момчета, които ме харесват, не са грозни, нито са лоши, просто някак не изпитвам нищо към тях а ми се иска...Но и понякога ми става жал за някое момче и несъзнателно му давам надежди, а в крайна сметка нищо не се получава. Вътрешно се чувствам празна, нито приятели имам кой знае какви, нито нищо...Крепи ме мисълта, че има време, но всъщност не е точно така...Знам че няма принцове на бели коне и въпреки това продължавам да се надявам, но надеждата взе да умира в последно време...Тъпо ми е като всичките ми приятелки или си харесват някое момче или са влюбени, а аз съм празна...Да, малка съм, остават ми няколко месеца до 16те... но все пак си мисля, че скоро нищо няма да ми се случи... Всички казват - за всеки влак си има пътници...има, има, но сякаш за моя няма Може и да греша, може и да не мисля трезво, но така го чувствам, предполагам и ти така...Това, което мога да те посъветвам е да излизаш по-често в компании и да опознаваш повече момичета, аз дори и това няма как да правя, защото сякаш всички хора са твърде различни от мен и дори и приятелите си ги подбирам според много критерии...
    С излизането и комуникацията нямам никакви проблеми.Общуването ми е приоритет.Умея да намирам общи теми с всякакъв тип хора.Аз съм единственият в класа ,който може да общува свободно с всичките си съученици и то на приятелски начела.И все пак не е там проблемът де (=

Супер фен Аватара на gabi_94
    хах, еми и аз по принцип Разбирам се с всички, но им нямам доверие Но пък ще ти кажа, че така понякога е по-добре, поне очакваш всичко от всеки, а не да се привържеш към някого(както правех) и той да те предаде по супер долен начин...Пък и ти поне си момче, при нас момичетата има и други обстоятелства, например около нас върлува злоба, завист, много пъти са ми проваляли шансовете уж "приятелките"...Може би пък останалите са прави и сега точно не му е момента, аз например се опитвам да не мисля затова, в известен смисъл помага...казвам си "Има време", макар че не го мисля наистина...И все пак, не се отчайвай, опитай се да не мислиш за това и може би един ден любовта ще те споходи неочаквано Пожелавам ти го!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    хах, еми и аз по принцип Разбирам се с всички, но им нямам доверие Но пък ще ти кажа, че така понякога е по-добре, поне очакваш всичко от всеки, а не да се привържеш към някого(както правех) и той да те предаде по супер долен начин...Пък и ти поне си момче, при нас момичетата има и други обстоятелства, например около нас върлува злоба, завист, много пъти са ми проваляли шансовете уж "приятелките"...Може би пък останалите са прави и сега точно не му е момента, аз например се опитвам да не мисля затова, в известен смисъл помага...казвам си "Има време", макар че не го мисля наистина...И все пак, не се отчайвай, опитай се да не мислиш за това и може би един ден любовта ще те споходи неочаквано Пожелавам ти го!
    Не съм отчаян и не го мисля по цял ден Въпросът е ,че не го чувствам естествено и нормално това явление ,а и търся колкото се може повече отговори.И все пак е интересно да "срещна" мнение на човек с толкова сходност.Благодаря за коментарите!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Когато всички около теб са коренно различни в даден аспект спрямо теб, започваш да се питаш дали ти си сбъркан, или те. Но пък те са много, а ти един, изглежда сякаш в теб е проблема. Не ти пука чак толкова, докато не усетиш нуждата от тази по-специална тръпка, която ти носи любовта. Приятели, купони и т.н. но нещо липсва и видът на щастието, което изпитваш е по-различно. Сбърках ли някъде?
    Просто това, което си написал ми звучи много познато. Не съм убедена, дали критериите ти са завишени, или хората в тази държава не стават. [не слагам всички под общ значенател] С всеки изминал ден се чувствам все по-чужда от това общество и все пак вярвам, че някога ще се намери някой, който да събуди достатъчно силни чувства у мен и ще искам да се боря, за да го спечеля. Накак, когато вярваш в това, е по-лесно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Когато всички около теб са коренно различни в даден аспект спрямо теб, започваш да се питаш дали ти си сбъркан, или те. Но пък те са много, а ти един, изглежда сякаш в теб е проблема. Не ти пука чак толкова, докато не усетиш нуждата от тази по-специална тръпка, която ти носи любовта. Приятели, купони и т.н. но нещо липсва и видът на щастието, което изпитваш е по-различно. Сбърках ли някъде?
    Просто това, което си написал ми звучи много познато. Не съм убедена, дали критериите ти са завишени, или хората в тази държава не стават. [не слагам всички под общ значенател] С всеки изминал ден се чувствам все по-чужда от това общество и все пак вярвам, че някога ще се намери някой, който да събуди достатъчно силни чувства у мен и ще искам да се боря, за да го спечеля. Накак, когато вярваш в това, е по-лесно.
    Не ,никъде не сбърка!Много точно си го формулирала.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    идеалният човек ?
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

не си срещнал точния човек, че да се влюбиш в него

не прочетох цялата тема :
    Be yourself !

Просто трябва да изчакаш явно и любовта сама ще си дойде при теб..

Още по-добре,че не можеш.Аз успях и сега съжелявам горчиво
    I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...

...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    момиче съм и ми е доста познато чувството,ако искаш драсни едно лично
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Всичко с времето си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си