- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се влюбя
Значи само за инфо, че момиче с перфектен външен вид и още повече с перфектен характер няма! Аз вярвам, че да се влюбиш наистина в някого, означава да се влюбиш и в недостатъците му;
И на тебе ще ти се случи да срещнеш подходящата, и ще видиш, че едва ли ще е даже близо до това, което си представяш сега ще искаш.
Не е проблем твоето.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ммм аз това не бих го нарекла проблем..
Не го мисли толкова, рано или късно ще те удари любовта![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ставаме двама.![]()
И аз имам естествен имунитет срещу тийн-връзчиците и не назовавам увлеченията си с думата "любов", просто защото осъзнавам, че не са (все още).![]()
Забавлявай се.Любовта ще прекоси живота ти!![]()
А може би имаш прекалено високи очаквания... Жената не е стока, не гледай на нея с очи на търговец, не пресмятай качествата й (поне не постоянно) - просто чувствай!![]()
all day... all night... what the fuck?!
3-ма станахме![]()
.Няма да се плашите,поне това е самата действителност.Почти всички жени са к**ви.Казвам почти всички защото се надявам да се намери поне едно момиче,което да ми покаже че това не е така.Просто примери не десетки ами хиляди има за момичетата.И момчетата не сме лесни но това е съвсем друг въпрос.
Ако питаш мен живей си живота,както аз се опитвам да правя и изобщо не се занимавай да търсиш приятелка,рано или късно би трябвало да се появи.Кой когато му е писано ще я срещне.Чакане му е майката.
Дотогава предполагам имаш приятели,който много помагат,поне на мен ми е супер готино поне че си имам истински приятели и не са ми проблем.Успех и дано намериш скоро подходящото момиче![]()
Надявам се да се намери поне един мъж, който да знае как да "опитомява" жените...Първоначално написано от galev90
Слаб си, непредвидлив си, затова се получава така.![]()
all day... all night... what the fuck?!
И аз съм изпадал в подобно положение и все още е така. Влюбване има, но е за 1-2 дена максимум, след това желание, всичко си заминава, а като разбера колко крайно малоумни са ми умира и желанието. Не ти трябва да се влюбваш в твоята ситуация, това са само проблеми. Недей мастурбирай няколко дена, за да се събуди сексуалният ти глад и недей бъди пасивен. Заговаряй от училище и където видиш момичето, които галят окото ти без да гледаш характера. Лъжи ги, баламосвай там, колкото да топнеш, имитирай че има някаква връзка между вас с крайна цел да боднеш, пък ако се зароди някоя друга искра се отдай и това е.
Според мен, като направиш сефтето ще се влюбиш много жестоко в първата ти, която и да е тя. Просто в момента така си мислиш, ама любовта като те трясне си пътник.
Temet Nosce
벨야카
Каквото и да ти кажем не можеш да се влюбиш от 1 съвет как да стане това.. то си идва отвътре,спокойно и това време ще настъпи![]()
Под това, че си "бил с известен брой момичета" за гаджета ли става дума или просто за приятелки? Някак не се връзва хем да си толкова вървежен, хем да се оплакваш, че парашутът ти не се е отворил все още. А и на тази възраст кой знае каква любов не може да очакваш, нито си достатъчно зрял, нито достатъчно НЕзагорял, за да разграничиш истинската любов от обикновеното привличане. Ако действително търсиш любов, а не само секс, то опитвай с различни момичета, не стой просто в режим на изчакване. Рано или късно ще я откриеш.
пич имам лоша новина за теб, явно си почнал да изпедерастявашПървоначално написано от mrfahrenheit
![]()
Ти правиш ли разлика между чувства и сексуални наклоности?Първоначално написано от VirginTroll
Като ти гледам другите коментари,ми приличаш на 12г хлапак дето си мисли,че е много знае!
ОДИН!!!
абе ти жените ги остави на нас, ти си си неосъзнат гей .... спокойно в това няма лошо, тъкмо ще има повече за нас нормалните![]()