.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Значи само за инфо, че момиче с перфектен външен вид и още повече с перфектен характер няма! Аз вярвам, че да се влюбиш наистина в някого, означава да се влюбиш и в недостатъците му;
    И на тебе ще ти се случи да срещнеш подходящата, и ще видиш, че едва ли ще е даже близо до това, което си представяш сега ще искаш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не е проблем твоето.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ммм аз това не бих го нарекла проблем..
    Не го мисли толкова, рано или късно ще те удари любовта
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ставаме двама.
    И аз имам естествен имунитет срещу тийн-връзчиците и не назовавам увлеченията си с думата "любов", просто защото осъзнавам, че не са (все още).
    Забавлявай се.Любовта ще прекоси живота ти!
    А може би имаш прекалено високи очаквания... Жената не е стока, не гледай на нея с очи на търговец, не пресмятай качествата й (поне не постоянно) - просто чувствай!
    all day... all night... what the fuck?!

3-ма станахме .Няма да се плашите,поне това е самата действителност.Почти всички жени са к**ви.Казвам почти всички защото се надявам да се намери поне едно момиче,което да ми покаже че това не е така.Просто примери не десетки ами хиляди има за момичетата.И момчетата не сме лесни но това е съвсем друг въпрос.
    Ако питаш мен живей си живота,както аз се опитвам да правя и изобщо не се занимавай да търсиш приятелка,рано или късно би трябвало да се появи.Кой когато му е писано ще я срещне.Чакане му е майката.
    Дотогава предполагам имаш приятели,който много помагат,поне на мен ми е супер готино поне че си имам истински приятели и не са ми проблем.Успех и дано намериш скоро подходящото момиче

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от galev90
    Казвам почти всички защото се надявам да се намери поне едно момиче,което да ми покаже че това не е така.Просто примери не десетки ами хиляди има за момичетата.
    Надявам се да се намери поне един мъж, който да знае как да "опитомява" жените...
    Слаб си, непредвидлив си, затова се получава така.
    all day... all night... what the fuck?!

Не точно,но да спориме е доста глупаво

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    И аз съм изпадал в подобно положение и все още е така. Влюбване има, но е за 1-2 дена максимум, след това желание, всичко си заминава, а като разбера колко крайно малоумни са ми умира и желанието. Не ти трябва да се влюбваш в твоята ситуация, това са само проблеми. Недей мастурбирай няколко дена, за да се събуди сексуалният ти глад и недей бъди пасивен. Заговаряй от училище и където видиш момичето, които галят окото ти без да гледаш характера. Лъжи ги, баламосвай там, колкото да топнеш, имитирай че има някаква връзка между вас с крайна цел да боднеш, пък ако се зароди някоя друга искра се отдай и това е.
    Според мен, като направиш сефтето ще се влюбиш много жестоко в първата ти, която и да е тя. Просто в момента така си мислиш, ама любовта като те трясне си пътник.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Каквото и да ти кажем не можеш да се влюбиш от 1 съвет как да стане това.. то си идва отвътре,спокойно и това време ще настъпи

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Под това, че си "бил с известен брой момичета" за гаджета ли става дума или просто за приятелки? Някак не се връзва хем да си толкова вървежен, хем да се оплакваш, че парашутът ти не се е отворил все още. А и на тази възраст кой знае каква любов не може да очакваш, нито си достатъчно зрял, нито достатъчно НЕзагорял, за да разграничиш истинската любов от обикновеното привличане. Ако действително търсиш любов, а не само секс, то опитвай с различни момичета, не стой просто в режим на изчакване. Рано или късно ще я откриеш.

Re: Не мога да се влюбя

Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    блаб бал!
    пич имам лоша новина за теб, явно си почнал да изпедерастяваш

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

Re: Не мога да се влюбя

Цитирай Първоначално написано от VirginTroll
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    блаб бал!
    пич имам лоша новина за теб, явно си почнал да изпедерастяваш
    Ти правиш ли разлика между чувства и сексуални наклоности?

Като ти гледам другите коментари,ми приличаш на 12г хлапак дето си мисли,че е много знае!
    ОДИН!!!

Както казах: Трябва да умееш да се филмираш правилно!

абе ти жените ги остави на нас, ти си си неосъзнат гей .... спокойно в това няма лошо, тъкмо ще има повече за нас нормалните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си