Самочувствие имам ,но не е ни най-малко външно изразено ,а го тая в себе си ... и не това ,мисля, е основният ми проблем!
Бил съм с известен брой момичета , но съм нямал сериозни връзки ,секс не съм правил... и все пак - вече почти няма момиче ,което да успее да ми привлече вниманието.Даже и "почти" е много!
Преди 1-2-3 години съм имал силни увлечения към жени и въпреки че не бяха любовни ,представляваха сериозен копнеж.Но какво стана с времето и аз не знам - от сумати време не се е случвало да ме впечатли момиче.Има много красиви , сексапилни момичета ,които пораждат чисто сексуален интерес , привличат ме чрез външността си , но след известно прекарано време с тях някак си ми падат в очите и единственото ,което остава в мен , е някакво просто животинско желание (и то не е силно).Не знам как се случи ,а скоро навърших 16 ,и вместо да си оползотворявам хубавите години ,аз си стоя пасивно и чакам ли чакам ...
Гей категорично не съм - наясно съм със ориентацията си.Общувам често с момичета ,но както казах, след като не прехвърчат искри у мен ,интригата се губи заедно със стимула.
И въпреки всичко, голяма част от приятелите ми са се влюбвали.А и аз си имам що-годе понятие какво ще представлява и наистина го искам.Искам наистина да изпитам силни чувства към момиче , да не спирам да мисля за нея , да и дарявам цялото си внимание и да се старая тя да се почувства така ,както аз се чувствам.Но уви ,не се получава и то проблемът е при мен.
Може би ,незнайно защо, летвата ми е прекалено висока , но всъщност като се замисля изискванията ми не са толкова капризни.От външността на едно момиче изисквам само да има красива и пленяваща усмивка ,стройна фигура (което не значи ,че трябва да има 110 гръдна обиколка или да е някой фотомодел) и да няма остри ,ясно-изразени отблъскващи черти.Очакванията ми за характера може би са ми проблемът!Може би няма да успея да изброя всички качества ,които смятам ,че трябва да има едно момиче , а и не смятам ,че ще мога да ги синтезирам и подредя в главата си ,та да ви ги представя.Като цяло основното е ,че не обичам обикновените момичета ,които не се открояват нито с лошите си ,нито с добрите си качества.
Не съм абсолютно сигурен ,че проблемът ми ви засяга и че той изобщо е решим в интернет-пространството ,но все пак реших ,че може да науча нещо полезно.Благодаря на всички ,които прочетоха мнението и на всички ,които ще се отзоват относно проблема!