.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Страхотен секс

Тук всеки може да пише своите добре тествани рецепти за страхотен секс.
    P.S. Ако има друга такава тема - и без това тук повтарящите се теми явно са на почит, не се сърдете

Да го правиш с човек, когото обичаш
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Аз лично съм голяма фенка на секса под душа. :P

аз съм фенка на секса под душа,на масата,на леглото,на дивана,на килима и тн.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Ааа на килима е гадно. Ние го правихме веднъж там и целия ми гръб беше протъркан и още имам едно червено петънце от тази случка.

Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Ааа на килима е гадно. Ние го правихме веднъж там и целия ми гръб беше протъркан и още имам едно червено петънце от тази случка.

Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото.
    да де то си зависи и от килима този на който го правихме с приятелят ми беше мекичък :P

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Обаждаш се ня някоя мацка която прваи хубав секс, каниш я на терен , заключваш вратата и секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс

Ей тва е

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Callisto

+1 Само дето друга ни елюбимата поза

I'm inlove with a criminal...

Banned Фен
    Секса не ми харсва ,по яко е лъскането

Цитирай Първоначално написано от loko1

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Тайната е да е с човек, които обичаш и на който можеш да се довериш изцяло

цЪк

Но не съм пробвал

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Да го правиш с човек, когото обичаш
    +1 Мн вярно казано!!!

Романтична обстановка, червени дълги завеси... спуснати, ваничка със пяна и отгоре с рози... аромат на лавандула и нежна и лека музичка.... момичето на живота ми и страхотен секс във ваната...
    It's too late...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Рецептата за страхотен секс и да успеем да се възбудим един друг на повече от МАКС
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

тайната е в любовта и в мерака

Ами ние с приятеля ми живеем заедно от 6 мес. и е нормално да го обичам, за мен е важен подходящият момент. Ако уцели момента и успее да отгатне всичко, което ми се иска в момента, значи всичко ще е ок и ще го помня дълго време. Така беше последният път преди 2 дни и още ми държи влага, беше невероятно. :P :P :P :P :P
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Супер фен Аватара на kosder
    Какво се правите ?
    Най-важно е големият чеп.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Романтична обстановка, червени дълги завеси... спуснати, ваничка със пяна и отгоре с рози... аромат на лавандула и нежна и лека музичка.... момичето на живота ми и страхотен секс във ваната...
    ехеееее,ама то още имало романтични момчета бе
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Да не съм правил секс 10-на дена и без чекии разбира се.

От там - среща с любимата, вино (или бира) закачки, любовна игра... секс с много пози и свършване по тялото й (не е задължително по тялото).

*Като добавка може да се предпочете, ако ме накара да изтръпна от...
    ~ EviL DeViL ~

С Момиче rofl
    You are Misleading and or Homosexual

Ми..да го правиш с "забранено" момче Или на някое обществено място :P
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ами със някоя млада яка майка.Искам тя да е шефа и да ме скъса от секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си