- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страхотен секс
Тук всеки може да пише своите добре тествани рецепти за страхотен секс.![]()
P.S. Ако има друга такава тема - и без това тук повтарящите се теми явно са на почит, не се сърдете![]()
Да го правиш с човек, когото обичаш![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз лично съм голяма фенка на секса под душа. :P
Ааа на килима е гадно. Ние го правихме веднъж там и целия ми гръб беше протъркан и още имам едно червено петънце от тази случка.Първоначално написано от sladka_celuvka
Иначето за страхотен секс, най-важното е да е с човек, който обичаш, желаеш и му имаш пълно доверие. По този начин си добре предразположен/а. Аз лично най-много си обичам на леглото, понеже по този начин телата ни плътно се допират и мога да го почувствам. Също обичам и позата "ездачката". Любима е както на мен, така и на гаджето ми. Много ме радва да наблюдавам как му доставям удоволствие, пък и при тази поза той може да ми гали какт гърдите, така и да стимулира клитора ми, а аз определям темпото.
Обаждаш се ня някоя мацка която прваи хубав секс, каниш я на терен , заключваш вратата и секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс секс
Ей тва е![]()
Първоначално написано от Callisto
+1![]()
Само дето друга ни елюбимата поза
![]()
I'm inlove with a criminal...
Секса не ми харсва,по яко е лъскането
Първоначално написано от loko1
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
цЪк
Но не съм пробвал![]()
+1 Мн вярно казано!!!Първоначално написано от Len4etyYyy
Романтична обстановка, червени дълги завеси... спуснати, ваничка със пяна и отгоре с рози... аромат на лавандула и нежна и лека музичка.... момичето на живота ми и страхотен секс във ваната...![]()
![]()
It's too late...
Рецептата за страхотен секс и да успеем да се възбудим един друг на повече от МАКС![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ами ние с приятеля ми живеем заедно от 6 мес. и е нормално да го обичам, за мен е важен подходящият момент. Ако уцели момента и успее да отгатне всичко, което ми се иска в момента, значи всичко ще е ок и ще го помня дълго време. Така беше последният път преди 2 дни и още ми държи влага, беше невероятно. :P :P :P :P :P
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от loko1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Какво се правите ?
Най-важно е големият чеп.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ехеееее,ама то още имало романтични момчета беПървоначално написано от stupid0boy
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да не съм правил секс 10-на дена и без чекии разбира се.
От там - среща с любимата, вино (или бира) закачки, любовна игра... секс с много пози и свършване по тялото й (не е задължително по тялото).
*Като добавка може да се предпочете, ако ме накара да изтръпна от...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
С Момиче rofl
You are Misleading and or Homosexual
Ми..да го правиш с "забранено" момчеИли на някое обществено място :P
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ами със някоя млада яка майка.Искам тя да е шефа и да ме скъса от секс![]()
![]()
![]()
![]()