.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дезинфекция на пениса ?!

Здравейте на всички, които не спят !

Темата е яснa !
    Споделете препарати с антисептично действие, които може да прилагаме на малкия приятел

П.С. Аз пробвах с йодна тинктура и в момента се чуствам доста некомофортно !!! Оу... и въпросът ми е ... да не би да е опасно, че .. доста пари ?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Малко си го държал, Опитай ПАК! Ако не стане пробвай с бензин и го запали после! Ако и това не свърши работа - го вари на бавен огън!
    Оу.... и пропуснах да спомена - радвай се, че още имаш "малък"!

Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

SK0RP10N
    Guest
    А за какво искаш да правиш дезинфекция бе, малоумник ?
    Взимай белина и го подмивай директно с нея, ако не стане, опитай с негасена вар.

Просто се къпи редовно и няма нужда от експерименти

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    А за какво искаш да правиш дезинфекция бе, малоумник ?
    Взимай белина и го подмивай директно с нея, ако не стане, опитай с негасена вар.

Просто се къпи редовно и няма нужда от експерименти
    Забравих да добавя, че имах нещо като раничка и ме беше страх, да не събере гной ? Не знаех, че е толкова лошо...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Промивки със смрадлика. Момчетата, които се възстановяват от обрязване, ги правят. Не вярвам да ти навреди, билка е все пак.

SK0RP10N
    Guest
    Промивай се с реванол, не с йод.Може и със смрадлика или с бледо-розов разтвор на калиев перманганат
    От йода ще ти изсъхне кожата и ще почне да се лющи като на змия след 1-2 дена

Супер фен
    Град
    Sofia
    Нещо като раничка не е достатъчно точно определение. В следствие на секс ли се е получила или по друга причина? Полов живот водиш ли ?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си