- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се борите със стреса когато във връзката ви има криза...
Всеки от нас има малко или много стресови ситуации с половинката си, как преодолявате стреса? Какво правите?
Аз се боря със стреса като слушам музика и се срещам със приятели, само това ме спасява донякъде от това. А вие?
Две глави мислят по-добре от една!
Ами опитваме се да разрешим проблема довел до стреса .. или естествено,че има и други начини за това ... изпушвам една цигара,пия една бира колкото мога по-бързо,ходя да блускам във фитнеса,има много неща които могат да ме успокоят,но не и колкото една цигара ... (НЕ ПУША,САМО КОГАТО СЪМ ПОД СТРЕС ИЛИ НА КУПОНИ)
П.с. - пише се със стреса,във връзката ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Ами говориме. Той е супер директен и никога не се цупи и не премълчава. Веднага за всичко се говори на момента за да не стане накрая голям проблем и да се чудим откъде ни е дошло. Ако съм му ядосана или ме дразни и не искам да говоря с него му казвам "Моля те дай ми половин час да се успокоя и после ще говорим" . Така не се стига до скандали. Ако искам да изпусна пара се обаждам на мама да ме успокои.![]()
никакъв стрес нямам понеже си нямам приятел![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С много цигари..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не търся успокоение, търся решение.![]()
+1Първоначално написано от raliichkaa
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
+ рев,цигари,ужасно настроение и още куп гадни работиПървоначално написано от milan4eto
Ами като за начало ще е добре да се научиш, че пред думи започващи със "С" или "З" се пишеш СЪС, както и пред думи с "В" и "Ф" - ВЪВ .... После евентуално мжеш да преминеш към по-екзистенциални теми като стреса ...Първоначално написано от pavelvasilev
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
slan4evo_momi4e - А между по и екзистенциални се пише тире![]()
По темата- ами аз говоря с него /или крещя :Д / но се оправяме на същият ден![]()
блъскам по цял ден крушата
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
ама питам ли те?Първоначално написано от sladka_celuvka
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Същата история съм и аз. След това няколко обикоки на стадиона и спринт. По-добре чувала, отколкото на някой мангал зъбите, щот и тва е ставалоПървоначално написано от pentxayc
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
ще е интересно ако се захванат pentxayc i marmaladka да се дракат![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Разговор е начина за решаване на проблемите, без разговор никой няма да получи това, от което се нуждае, нито да каже или да разбере какво изпитва другия.
Опит за смислен и ползотворен разговор, който почти в 97% от случаите прераства в нерви и доста негативни емоции, тъй като никой от нас явно не може да се сдържа.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
мм, бая се нервираме и двамата..
ама никога не оставяме ''висящи'' проблеми.
Винаги решаваме всичко със разговор (или крещене)(няма значение,нали се оправяме)..
Цигари+ 3,4,5 кафета. /тва на даскало/
като съм си вкъщи ,напваро полудявам ,само за тва мисля иии направо ми идва да ревна
после говорим 2 часа по тела и всичко е ок
If I played you like a toy?