- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се борите със стреса когато във връзката ви има криза...
Антикризисен план.Как се борите със стреса когато във връзката ви има криза...![]()
Друсам![]()
Ай... баси ревльовците сте..
Не е на добре. Иначе досега при мен не се е стигало до скандали и ревове. Всичко се решава на момента и с думи. Щото никой не е умрял от споделяне, обаче от несподеляне стават най-големите мизерии.
Такива неща.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако ми се говори за самия проблем звъня на момичето, което винаги е до мен в такива ситуации.. излизаме.. малко рев ии се оправям ..
Ако всички са ми черни .. купувам си огромно количество шоколад, прибирам се в нас изключвам телефони, скайпове .. изтеглям си някой ревлив филм и гледай какво става ..![]()
![]()
Последната ми криза завърши с раздяла - това е положението!
Пхахаххахахах ... присмял се хърбел на щърбел ... злоба,злобаа ..Първоначално написано от slan4evo_momi4e
![]()
Иначе ... ми ние като имаме някакъв проблем обикновено става скандала,навикваме се,изливаме си всичко и после всичко си е наред.Просто сме такива ..
Не знам.За съжаление в първата такава ''криза'' ,''приятелят ми'' реши ,че трябва да скъсаме...представям си да беше станало нещо по-сериозно....за мен такива проблеми се оправят с разговор м/у момичето и момчето..
спя..проблемите ни са повърхностни.. затова решенията са същите
![]()
Със сегашния ми приятел все още не сме се карали така,че да съм под някакъв стрес или депресия,но по принцип си надувам музиката и правя коремни преси докато се изморя и заспя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
като почнаа да ритамм някой непотребен предмет или викаммм адски мноого . . направо крещяяя ..![]()