- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте родителите си в деиствие?
Искам да попитам хващали ли сте родителите ви в деиствие и знаете ли дали все още го правят?Лично аз намерих презервативите на наще в гардероба им![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не му викам в дейстие,а НА КАЛЪПНе съм,но нямам и желание!
Хващала съм ги, чувала съм ги и знам къде са им презервативите.
Първоначално написано от slun4ice
+ ... само без първото![]()
![]()
извиняваите за това 4е не погледнах за др такива теми и мн благодаря за отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не..Само съм ги чувала..
П.С - има такава тема..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
авеее ти си голям спамер ,моето момчеПървоначално написано от keleme123
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха хващал съм ги!Още ми става смешно като си спомня ма ае ся неа да навлизам в подробности!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Чувала съм ги, знам къде са им презервативите, знам, че майка ми хич не ще :Д знам, че само си лежи ,а бащата тряя се мъчи :Д :Д :Д Знам, повече от колкото искам :Д
Не съм, опазил Бог...![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Jessie
It's too late...
Понеше съм сомнамбул и се разхождам от време на време изкъщи спейки съм ги хващала,но нищо не помня ..просто майка ми си е признавала на другия ден![]()
Не.
Е аз да! И ми остави травма за цял живот, но какво да се прави... късмет! Нека ви разкажа аз просто имам страшни проблеми със безсънието демек почти не спя и са ми кажете как аджаба тия хора да прават секс като аз се шматкам по вкъщи докато не отида на училище в 7 и 30. Отговор: Нема как и ми се е случвало. Но кво бе и те са хора и те си имат нужди в случая сама съм си виновна.![]()
ако можех да спя щеше да им е по леко на хората.
А да и не си мислете че е нещо фатално бе ще го забравите на момента! \/
da az sam gi hva6tala![]()
да..![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
не съм ги хващала, но съм ги чувала .. и презервативите съм виждала![]()
Само съм ги чувала, но ми беше доста гадно така че не искам да си представям какво ще е ако ги видя.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Само съм ги чувала !