- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте родителите си в деиствие?
олее тфа е гадно !! не ти завиждам ;]]Първоначално написано от DevilWish
kaжи им да бъдат по- дискретни ..
Аз тая априлска ваканция веднъж викам да отида да се изкъпа сутринта (наще бяха на работа) и целия под беше във сперма, имаше и малко косми щях да повъъъъърнааа![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не съм ги хващал.
То само това остава...![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
И по-добре и да не ги Хващам в такива ситуации![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Поочтиии !!Първоначално написано от hugeZ
![]()
>>DjBelev<<
чувала съм ги..и не е никак приятно![]()
![]()
а един ден кучето ми обърна кошчето в банята и намерих използван презерватив
![]()
[-o< ужасно е!!
оооо,да.....намирала съм презарвативите и съм ги хващала![]()
![]()
![]()
Преди съм ги хващала ама като малка кво съм разбирала.... ама се сещам още, как майка ми лапаше под чаршафите на баща ми ..
![]()
Наще гледат да го правят само като ни няма и бати беше на море аз отидох на дискотека ама нещо не ми беше на кеф и се прибрах и тръгвам към спалнята да им кажа. . . и ги чух ... лелеее щях да колабирам на място ...и викам "Хора,спрете влизам" изчаках 30 сек и като влезнах те и двамата червени домати от срам
![]()
Да, неприятно е ама ще е по-неприятно да не го правят което значи, че не се обичат вече и имат любовници![]()
Тва беше отвратително, няма да те уча на морал ама все пак ти е маика беПървоначално написано от FamauseBaby
![]()
Те май не правят...![]()
бе два пъти съм сгащвал майка ми гола... още пребледнявам като си спомняthe horror... the horror...
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това е най-нормалното нещо на света. Просто чукайте на вратата и ако не ви се отговори не влизайте.
като малка съм ги хващала толкова много пъти..защото телефона беше от в тяхната стая и аз да влезна да взема телефона и опааа какво да видя![]()
, нооо сега вече с майка ми си делим презервативите и аз често я базикам като яде повечко,че храни още един човек в нея и тя се оправдава ' е то от пръст не хваща' и се хили , душицата ми... ма не ми пречат нека се обичат,даже в повечето случаи аз излизам на нейде да са спокойни
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Като чуя не влизам в стаята естествено.Излизам на някаде.Прислушваха ми презервативите и се е случвало,да отворя и да няма нито 1![]()