- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- най-важният човек в моя живот
плс помогнете тр ми тема "най-важният човек в моя живот" есе... плс хелп
и аз откъде да знам кой е за тебПървоначално написано от k1ss4y
няма как да ти се помогне,смисъл то е относително за всеки
други да кажат
Мда права е britzy, то е относително. А и това е лесна тема. Първото, което е това е ЕСЕ, т.е изразяваш свое мнение. Толкова ли е трудно да си включиш хард диска и да помислиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ох да ви **** мамата просто писах някой ако може да ми помогне не ви искам тъпите коментари.....
E добре де, ти малко не мислиш ли, че трябва сама да се справят с тия работи? Не мислиш ли, че ще ти трябва това занапред, и ако така всеки път пишеш във форума, как мислиш, че ще се научиш? Ако ти дадат есе в час, кво праим?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да ти еба и простата пръчка селска неграмотна безмозъчна ...няхПървоначално написано от k1ss4y
Хайде ела ми на**** мамата, бе отворко?!Първоначално написано от k1ss4y
Писна ми от тъпи, нахални инфантили, които нямат грам сиво вещество и обвиняват другите за идиотизма си. Какво да ти помагаме? Да ти напишем есето, ти само да го препишеш в тетрадката и да се правиш на много умен в даскало?
Мързеливец смотан.
Авторката на темата започна да псува, а вие показахте, че сте на нейното ниво като я последвахте с псувни даже и по-злее..
Ние откъде да знаем,кой е най-важния човек ЗА ТЕБЕ + това си е есе,т.е. "изграждаш" собствено становище и си го пишеш..Кое му е трудното,бе човек ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мерси за помощта![]()
![]()
![]()
![]()
WTFПървоначално написано от k1ss4y
луд луд![]()
![]()
![]()
![]()
britzy видях колко сте "учтиви" тук и затова го написах ай радвайте се....и отново Мерси много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф.. ми пиши примерно за майка ти.. че винаги ти е помагала, че винаги те е подкрепяла, че... ти е помагала и в лоши и в добри моменти. Или ако не искаш за майка ти, пиши за твой френд че (прим. същото- че винаги ти е помагал,...) нещо такоз.. сега не мога да напиша цяло есе.. Пишеш тез неща и пишеш своето мнение какво е за теб приятел и разни такива, толкова ли е сложно?![]()
В есе се изразява собствено мнение.Първоначално написано от Freddiee
"Най-важният човек в моя живот" е горе-долу най-личната тема,която може да се зададе.
И тя не само че не се сеща,че няма как някой да знае кой е важен за нея и какво чувства към него,ами и псува всички наред?И какво очакваш?Обикновено човек като псува другите,и то без причина,все някой му отвръща.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
вече го написах, но ви благодаря![]()
Аз такова есе ще напиша точно за 9 мин. и 20 секунди![]()
много обичам да пиша есета ии това е интересна тема,. (за есето говоря)
![]()
хахахах, лайнар, не се обаждайПървоначално написано от Eclipsercho
want my dick? huh...
хахахах, лайнар, не се обаждайПървоначално написано от Eclipsercho
want my dick? huh...
Пиши за всички писали в тази тема и разкажи колко са важни за теб![]()
be free..
Първоначално написано от pepsinka
тва е адски елементарна тема за есе. И аз като Дани мога да го напиша за 10 мин но може и повече. Но ако не можеш да го напишеш.. лол ..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.