- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчето,което не мога да забравя
Та,това е той.В началото - ИДЕАЛНИЯ.Сега сякаш всичко е изчезнало.Бяхме заедно в началото на учебната година,после скъсахме.И той е бил с други,и аз бях с няколко,но НЕ.Събрахме се пак по Коледа,пак се разделихме.И ето,от 1 месец сме заедно.(отново)Той постоянно казва че ме обича,казвал е и на приятелите ни,че не може да живее без мен.И за мен,и за него,дните в които не бяхме заедно бяха истинско мъчение.Но той е ужасен-всеки ден ме кара да плача,защото понякога се държи сякаш не му пука изобщо за мен,на следващия момент е най милия човек.Забива се с разни,ей така "за спорта",не влага никакви чуства.Някой път ме обижда,унижава.И не се и замисля.
Омръзна ми всяка нощ да рева и да немога да заспя.На сутринта да си нямам идея къде съм.Но го виждам и света ми става розов.
Обичам го безумно и мога да твърдя със сигурност че и той мен.Но ме кара да страдам.Бих го разкарала веднага,но вече знам какво е без него и не ми хареса.Но такъв си е - свикнала съм му.
Благодаря на всички,които отделиха от времето си да прочетат това.Просто трябваше да си го излея някъде.
Първоначално написано от finger4o
Обичаш го и не можеш без него..няма да ти казвам зарежи го щом се държи гадно с тебе,защото не това е решение..така само ще страдаш още повече.Просто се опитай да му покажеш,че не си толкова завийсима от него..той вижда,че си слаба,че ти е трудно да живееш без него,че няма да го оставиш въпреки болката и сълзите и е спокоен..просто колкото и да ти е трудно дръж се гадно и ти понякога,не бъди толкова мила,не показвай слабост![]()
Е,да не мислиш че не съм го правилатогава той казва "прави каквото искаш" или "не искам да съм с човек дето не му пука за мене" и сякви от тоя род,знам,че си играе но просто немога!Той успява винаги да ме накара да престана
заплашвала съм,бягала съм...но той ми казва колко ме обича и аз пак ставам слаба...
Еми явно и той не знае какво иска...какво да ти кажа..няма друго решение освен да се примириш в такъв случай щом го обичаш и не можеш без него ще се примириш с променливия му характерПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
Бла бла бла бла...Ми като си му свикнала и не можеш да го скъсаш...ще си го търпиш и няма да се оплакваш.Толкова ли си слаба,я се стегни..Незаменими няма,така че кво си се вкопчила в него като удавник за сламка?По-добре човек да е сам,отколкото да е самотен с някого..Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
Опитаи да поговориш с него,да му обясниш че те наранява.
Поговорете сериозно .. ако не сте,кажи му,че не можеш така да живееш.Все пак не,вече най-добре му кажи,че ще го оставиш,ако продължава така да те наранява.
има само едно решение-остави го,и със него и без него пак страдаш няма никакъв смисъл от връзката ви
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
режи, забрави, избий го от главата си, като запълваш времето си с други дейности, колкото и да те мързи или да не ти се иска. И не поглеждай назад, не си спомняй за мигове с него. И ще стане от само себе сиКазвай си "ко ми пука за някакъв смотаняк" и когато почнеш да се сещаш пак за миналото тези мисли ги замести със сегашните работи, които ти е сторил. Ще се отблъснеш от него, и до месец има няма ще ти е кажи речи все тая за него
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
разкарай го тоя,в к'ви филми се вкарваш.кажи му game over и не се занимавай повече с него.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
++Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Вчера той ми счупи ръката,защото не му занесох чехличките пред врата като се прибра от работа.
Ама той си ме обича и аз него.
Днес той ми счупи носа,защото занесох чехличките,но загорих яденето
Ама аз си го обичам и той мене също.
Че и твоята работа същата!С какъв акъл си не мога да те разбера!
ОДИН!!!
Според мен разговорите няма да помогнат. Ако искаш да си в такава агония още дълго време стой с него. Знам, че е много трудно, но според мен е най-добре всеки от вас да поеме по пътя си - ще ти е зле на първо време, но след това ще ти мине.
Животът е адът описан в Библията!
Съгласна съмПървоначално написано от MiMcHeToOo
П.П От личен опит знам, че с разговори нищо няма да стане. Ако искаш да разбереш повече авторке, пиши ми ЛС![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Знаеш добре какъв е начина. Друг е въпроса дали тоя филм ти харесва.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ще го забравиш
спокойно...
Минала съм през същия период. Говори с него , кажи му че го обичаш , но неможеш така. Ако не те разбере , както се случи с мен , просто събери сили и започни наново ... Ще мине време , при мен бяха години, докато го забравиш , но тогава всичко ще е по-добре и ти ще си по-щастлива с някой , който няма да те наранява ... Надявам се да ти помогна, защото в теб виждам себе - това не е любов или оправете връзката , или потърси следващата !
Тя е ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапя... (mm)
Е аз съм така от година и половина. Единственото решение е окончателна раздяла без контакти с този човек. Искаш, не искаш, след време всичко избледнява.Първоначално написано от Alex4o0o
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Казах му че не мога повече така и го зарязох.Сега постоянно ми плаче,стои пред нас и казва че не е знаел как се чуствам (което не е вярно) и обещава повече да не прави така......сега какво да правя още го обичам![]()