- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами вие ?
Здравейте , значи .. сетих се за тема .. как бихте постъпили .. ако забременеете и нямате възможност да направите аборт(защото родителите ви ще узнаят ) .. и .. ако родителите ви разберат ... направо ще ви убият.. бихте ли си признали пред тях,ще криете лиизобщо какво бихте направили ?? а след това детето кой ще го гледа.. ии на колко сте години .. ?!
![]()
![]()
![]()
аз съм на 18,гаджето ми е на 19(ще прави 20)
ии ако стане такъв гаф-ще кажа рано или късно,няма начин.Детето можеби или ще се оженим,или ще остане при мен да го гледам.
нямаш много голям избор в такъв случай,така че![]()
На 15 съм.
Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.
Първоначално написано от finger4o
просто дадох примери не е невъзможно моята приятелка отиде временно в друг град.. за да не разберат .. другите . роди го и го даде в дом ;( .. много ми стана гаднооо тогава ;( .. 9 месеца го носи ..накрая в домм .. миличкото детенцее
.. и сега само аз знамм ;( ..
![]()
ужас ужас ..
![]()
И все пак ако допусна, че би могло да се случи .. първо няма да направя аборт, ще кажа на родителите си и знам, че ще бъдат до мен + това не бих легнала с човек, който би ме оставил при такива обстоятелства ..
На колко съм? На достатъчно, за да нося отговорност за действията си! ..
Бравоо !! един човек който мисли с главата си !!Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
Без значение на колко години е жената (момичето) щом е започнала да води полов живот трябва да си понася отговорностите. Започнах да водя полов живот на 14год, сега съм на 19. Никога не съм се притеснявала, че мога да забременея. Имала съм доверие на партньора. Сега съм с момче, с което сме от 3 години и повече заедно. Когато и да забременея няма да махна детето, независимо мнението на когото и да било.
Майка ми знае за моето мислене и го споделя, аборта осакатява жената психически, за цял живто. Не бих си го причинила.
Ами аз вече не живея с родителите си и съм сгодена така че ако забременея ще се зарадваме и ще си гледаме бебчо.
Започнах полов живот на 17 и бях говорила с тогавашния ми приятел и с родителите ми и решихме че АКО забременея ще ме подкрепят всички и няма да се стига до аборти.
а вече и целия форум.Първоначално написано от Slynchiicee
раличке мн яко дупе имаш![]()
Първоначално написано от finger4o
Ами ако съм бременен...ъъъ приятелката ми де...ще кажа на наще веднага! И ще си го гледаме,къде ще идем...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Е,ще кажа на нашите,няма как.Аборт или ще си го гледам,с помощта на родителите ми и приятеля ми (той 100% ще е за аборта де ;д ).На 16 съм.
Но съм достатъчно отговорна,че да не позволя да се случи такова нещо скоро![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не бих го скрила и съм на 18 ,така че не ми трябва разрешението им.
Но не бих могла да убия детето си, не позволявам да стават гафове, а ако стане недай си Боже, няма да абортирамЩе се грижа за него с приятелят ми
Връзката ни е достатъчно сериозна
![]()
Не всичко в тоя свят е цветя и чудна дъга ,ако ти е писано ,че ще стаме ще стане ... Много себична ми се виждаш за годинките си ,ще ме прощавашПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Da da
Първоначално написано от britzy
+1. При мен е абсолютно същото.![]()
I'm inlove with a criminal...
Аз толкова си мечтая да имам дете.Говорим съм с приятелката си по този въпрос,че ще си го гледаме.
Обаче сме в все още крехък период на нашата връзка и не трябва да избързваме.Иначе се чувствам напълно готов....е изпитвам някакъв "шаш",ама не за друго,просто липсата на опит!![]()
Уф то и ние искаме бебе макар че сме от сравнително скоро заедно ама поне още 2 годинки да завърша ще изчакаме и тогава.Първоначално написано от Doga
![]()
Ако не искам дете, ще направя аборт, независимо кой какво ми казва! На 16 съм и знам, че родителите ми 100% ще ме подкрепят в случай на гаф. Не съм от момичетата, които се крият и се правят на светици - всичко е много по-спокойно, когато нашите знаят, че водя полов живот.
И аз съм на това мнение!Първо трябва да си осигурим добър живот,а и до подсигурим добро бъдеще на бебчето.....Първоначално написано от slun4ice
И аз трябва да изчакам,имам 3 годинки![]()
Да сме живи и здрави,пък другото ще дойде.![]()
на 18 съм и бих говорила с родителите си... ох не ми се мисли какво ще правя... някак си да имаш бебе на 18 е кофти и си проваляш бъдещето до известна степен.![]()
Допреди половин година бях на мнение, че ще направя аборт. Сега не съм сигурна. Първо съм взела мерки да не се стига до там. С приятеля ми нещата станаха по-сериозни, убедена съм, че ще е до мен в този случай (та той иска бебе, аз също но не ми е време) ... а и не съм много малка (17). Той е 8 години по-голям, би приел отговорността, аз също не съм безотговорна. Може би родителите ми ще го приемат като провал на живота и бъдещето ми, но аборта за мен не е никак правилно решение, когато има начин да се отгледа това дете. Ще гледам да ги убедя. Но засега няма да се случват такива неща![]()
Ако ми е писано, че ще стане ще го направя така, че да е "цветя и чудна дъга" .. а каква ти се виждам .. не ме вълнува!!Първоначално написано от FuReRa