.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Ами вие ?

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не бих го скрила и съм на 18 ,така че не ми трябва разрешението им.
    Но не бих могла да убия детето си, не позволявам да стават гафове, а ако стане недай си Боже, няма да абортирам Ще се грижа за него с приятелят ми Връзката ни е достатъчно сериозна
    Хаха то да не е така да се грижиш.Хоп аз се грижа ! Хахаха дразнещи дечица....Няма да правите деца още просто!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Никакви деца поне докато завърша висше образование...! Ако бебето е нежелано, според мен, е много по-добре да се направи аборт, отколкото родителите да се чудят какво да го правят (ако са някакви 17-18 годишни пикльовци например) и да го обречат на един незавиден живот...! Да не говорим домовете за сираци, да си зарежеш детето в такава институция си е живо престъпление...!!!!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    На 15 съм.
    Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.
    Първо се пият хапчета и ако не стане тогава операция

Цитирай Първоначално написано от ritobis
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    На 15 съм.
    Ами,ще търся всякакъв възможен начин да направя аборт.Ако наистина не може,ще пробвам с хапчета (има такива които премахват бебето).Бих казала на родителите си само ако няма никакъв друг изход.Говорихме веднъж с една приятелка точно по този въпрос и тя каза,че би паднала нарочно по стълбите,за да загуби детето.Не знам кой ще го гледа-най вероятно майка ми или баба ми,или пък неговите родители.
    Първо се пият хапчета и ако не стане тогава операция
    Кви хапчета,кви операций бе приятел.Някой семейства се чудят как да имат детенце,вие чак ще ги махате.Плюс това се уврежда и организма на жената.Това,че 15-годишните пикли правят секс и се правят на много големи,трябва и да си носят последствията.Защо пускат панически теми и се шашкат да не са бременни,нали са много отворени....

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Първо не бих си позволила такава безотговорност .. не случайно хората са измислили презервативи, противозачатъчни и т.н. ..
    И все пак ако допусна, че би могло да се случи .. първо няма да направя аборт, ще кажа на родителите си и знам, че ще бъдат до мен + това не бих легнала с човек, който би ме оставил при такива обстоятелства ..

На колко съм? На достатъчно, за да нося отговорност за действията си! ..
    и ти нз на ква се праиш в тоя форум

на 18 съм .. да ме убият едва ли .. най много да последва четене на лекции,но предпочитам това отколкото да скрия нещо толкова сериозно , а и се съмнявам , че ще успея .. въпреки това аз бих направила аборт рискът е мн голям,но не ми се дундурка бебе след 9 месеца Бих скрила от тях нещо дребно , но не и нещо такова..така поне те биха ми дали съвет как да постъпя нали все пак затова са ми родители

Град
    Sофiiя City xD
    обещала съм на родителите си, че ако случайно стане фал, ще им кажа! Но все пак правим всичко възможно да не стане...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си