- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами вие ?
Хаха то да не е така да се грижиш.Хоп аз се грижа ! Хахаха дразнещи дечица....Няма да правите деца още просто!Първоначално написано от DevilWish
Никакви деца поне докато завърша висше образование...! Ако бебето е нежелано, според мен, е много по-добре да се направи аборт, отколкото родителите да се чудят какво да го правят (ако са някакви 17-18 годишни пикльовци например) и да го обречат на един незавиден живот...! Да не говорим домовете за сираци, да си зарежеш детето в такава институция си е живо престъпление...!!!!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първо се пият хапчета и ако не стане тогава операцияПървоначално написано от Alex4o0o
Кви хапчета,кви операций бе приятел.Някой семейства се чудят как да имат детенце,вие чак ще ги махате.Плюс това се уврежда и организма на жената.Това,че 15-годишните пикли правят секс и се правят на много големи,трябва и да си носят последствията.Защо пускат панически теми и се шашкат да не са бременни,нали са много отворени....Първоначално написано от ritobis
и ти нз на ква се праиш в тоя форумПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
на 18 съм .. да ме убият едва ли .. най много да последва четене на лекции,но предпочитам това отколкото да скрия нещо толкова сериозно , а и се съмнявам , че ще успея .. въпреки това аз бих направила аборт рискът е мн голям,но не ми се дундурка бебе след 9 месецаБих скрила от тях нещо дребно , но не и нещо такова..така поне те биха ми дали съвет как да постъпя нали все пак затова са ми родители
![]()