.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли момичета под 16 години на токчета?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

45 66,18%
  • Да

23 33,82%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Обувки

категорично НЕ !!! Изглежда много смешно

На 14год съм и миналия месец майка ми ми взе обувка на токче и наистина се чуствах много добре имах чуството, че съм се родила на такива обувки. Много ми харесва и мисля да си взема още един чифт.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на brokeninside13
    NO NO NO NO NO NOOOOO!

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Все ми е тая кво мислят другите.. Удобно ми е на токчета, чувствам се добре на токчета, не залитам като вървя на тях, пък ми е все тая какво мислят другите за това, че съм осми клас и нося.. Аз на никой не съм се смяла понеже носи от тия кецове дето са като лопати и изсулени дънки, не виждам защо някой трябва да му пука какви обувки нося.
    ++ И аз съм на същото мнение.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    като ти прочетох темата и се сетих за вчера Значи.. действието се развива в коридора на училището. Една от 5/6 клас се качила на 10 сантиметрови токчета и препуска. Изведнъж се спъва и се плъзва по колене като рокзвездите И така прелетява поне 10 метра .. е не картинката беше страшна

а по темата.. не
    Хахаха тва ще да е било супер гаф.... поне да се научи другия път. Още повече ме дразнят някакви момичета 6ти клас и вече с цигарите и токчетата, а друг въпрос е че даже не могат да вървят с 10 санта токове.

НЕ! Жалки са в опита си да изглеждат по-големи!

Мега фен Аватара на Infinity
    Зависи и от момичето и от обувката.
    Ако може да ходи на ток , стои и добре и е избрала подходяща големина на тока , не ми пречи.
    Но да ми ходи , като насрана пред мене и аз да се тътря по нея / до нея НЕ !
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Не..
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си