- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Частен гинеколог в София?
Добър ден,
Имам въпрос към по-запознатите, имам сериозен приятел (постоянен сексуален партньор) и реших, че е време да мина на противозачатъчни, защото е по-сигурно и защото съм убедена, че и двамата нямаме абсолютно никакви венерически заболявания, въпросът ми е къде да отида на гинеколог, за да ми ги предпише. Държа да е частно, за да не разберат родителите ми. (От чисто уважение към тях и честно казано малко от срам. Ако бях на тяхно място и разбера по този начин за това, че дъщеря ми води полов живот бих се почувствала разочарована, че не е споделила..)
Ако е частно - гинекологът длъжен ли е да уведоми личният лекар или родителите?
Знаете ли някой добър гинекологичен кабинет в София?
Какви са цените, отношението, качеството и т.н.
Предварително благодаря.
If I told you things i did before ,
Told you how i used to be ...
Would you go along with someone like me?
If you knew my story word for word,
Had all of my history ...
Would you go along with someone like me ?
о боже мини през личната. кажи и какво ти трябва. дава ти направление и ти дава предложения къде можеш да отидеш. отиваш някъде и си решаваш проблема. а всичко това е безплатно ( като изключиш таксата на личната за посещение)
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
+Първоначално написано от voidwalker
Повечето лекари работят и на частно.М-у 10лв и 25лв ще ти излезне(зависи от мястото).
10 лв за преглед при гинеколог?![]()
Сигурни ли сте, че практикува легално?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!