Здравейте! Това е първото ми мнение,тема Сори,че ще бъде малко на кофти тема,но.. Такаам... трябва ми вашето мнение относно една дилема- по принцип знам,че в абсолютно никой клас няма перфектна дисциплина,навсякъде има мамини синчета,зубъри,кифли и всякакви подобни "етикети". Работата е там,че в моя клас са напъхани най-големите "баровци" в града (9ти клас сме),които смятат,че те са най-великите и всякакви такива...Аз почти винаги откликвам на молбите на съученици,држа се приятелски с тях ,но има 5-6 индивиди, които направо ме побъркват и то не с някакъв личен конфликт,ами с грубото си и арогантно поведение към почти всички,които не купонясват с тях,имало е и нападки към мен,но аз ги игнорирах до сега... Те провалят всеки час с изключение на математика само защото тогава имаме час при класната,всички учители се ядосват и с право- те правят всякакви възможни простотии,карат се за глупости,спорят най-нагло и не отчитат,че в стаята има учител,не си шушукат,а крещят един на друг в часовете и на междучасията и е някакъв пълен хаос,понеже учителите или започват да ни изпитват,или пишат служебни двойки...Даже един от "великите" има сигурно над 20 неизвинени,но ходи при директорката и тя ги извинява,никой учител не ги предлага за наказние само заради огромните парични възможности на родителите им.Изпочупиха толкова много чинове и столове, а после целият клас плащаше... Има още мн мн други неща. Така де,аз всеки ден се прибирам и се чувствам скапана,заради всичкия шум.. Наскоро забелязах,че когато някой започва да вика от класа и е близо до мен,аз се разтрепервам и нз какво ми става Въпросът ми е какви мерки да взема ,защото се притеснявам нещо да не ми стане,всмисъл-преди само се дразнех и,но си мълчах,ама сега вече и тялото ми започва да реагира....Не занм,плс обяснете ми А даже изобщо има ли смисъл да предприемам нещо,след като всички учители са подкупни... Ама май тр да направя нещо- не искам да си мълча и да си тровя нервите МнОоГО дълго стана,а? Сори Чакам с нетърпение вашите отговори,щото ми е доста объркано и гневно...