- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен Проблем !
Здравейте! Проблема ми е малко странен , защото на повечето от вас ще ви се стори поредната тъпа тема..Проблема ми се отнася към това че съм на 16 год. и все още сам девствен ...По-голямата аудитория от хора които познвам ми се присмиват за това и изпадам в неудобно положение ..Та въпроса ми е дали да се запазя докато не открия някое свестно момиче което да ме обича и уважама или да го направя както казват повечето "с първата която видя" ..Как мислите !
П.П Пробвал съм се и съм ходил с много момичета , но нито една не ми се е сторила подходяща за мен ... Нз какво да направя просто ми става гадно като започнат да се "ебават" с мен ....
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ... !![]()
Keep It Real !!!
Извинете за правописните грешки..Просто бързах и клавиетурата ми е бъгната![]()
Keep It Real !!!
много ясно,че трябва да се запазишПървоначално написано от apkzz
не им се връзвай на другите на акълите![]()
Ти луд ли си,ако чакаш подходящия яовек,може девствен да си умреш!намери си някоя кофла ходете малко заедни и й намачкай кокалаците!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Тенкс britzy ..Но все пак ми е интересно да чуя отговорите на другите съфорумци
Keep It Real !!!
Antixrist ,извинявай пич , но ако ще го направя ще знам че ме обича и уважава ..Както казах по-горе..
Keep It Real !!!
Изчакай някоя подходяща и го направи с нея.Поне гледай да го направиш с никоя дето обичаш,не е нужно да е най прекрасната на земята.
Аз мислех, че секса се прави за собствено интимно удоволствие с любимия човек, а не с цел да задовлиш аудиторията и да не ти се присмиват.
Ще ти се присмиват, да, защото са прости. Ако и ти си прост като тях, отивай да се изчукаш с някоя и задоволи всички.
Ама нека ти напомня, че живееш заради себе си, а не заради другите.
Тва го постнах без да искам!Първоначално написано от Antixrist
![]()
![]()
Гледай долното дето съм написал!
![]()
![]()
И още един въпрос ... Защо според мадамите съм некакъв свестен а според момчетата съм някакъв прост,загубен ... Ако обичате и отговор на този въпрос ... Мерси Предварително !
Keep It Real !!!
Нямаш за къде да бързаш. Ако не се чувстваш готов не го прави. Ще дойде правилното момиче и ще почувстваш че искаш секс. Годеникът ми е бил така да се каже лузър според връстниците му защото е бил свестен и първия му път е бил на 18 с момиче с което е имал сериозна връзка. Да ти кажа сега е единственият който изобщо е постигнал нещо в живота си и през последните няколко години доста си е поживял и "наваксал" само че не с непълнолетни лигли. Не слушай какво ти говорят другите. Все пак ти ще трябва да живееш с последиците от решенията си а не те.
Ами щото някои момчета,а както се вижда и твоите "приятели" са пълни простаци и гледат само кой да нае*ат и много се хвалят ама както каза Миминко,повечето загорели типове на 16 са го правили 2-3 пъти.А момичетата не харесваме яКитЕе ПичОвеЕ a.k.a селяните,а търсим някой свестен по твоите думи,който може да обича и оважава.Изобщо не ги слушаи,намери си мацка,с която да се обичате и тогава го направиПървоначално написано от apkzz
![]()
Първоначално написано от finger4o
Първоначално написано от apkzz
тогава защо ме занимаваш с глупости,да ми се хвалиш или?
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
ЕвалаНе знаех, че има още такива момчета
Изчакай, докато да не намериш някоя ,която да те обича
![]()
![]()
точно така! Не ти трябва да се хващаш с първата срещнатаа само за едното е*ане. После ако съжаляваш? Няма да можеш да върнеш времето назад. Ти базиците на тия хора около теб остави, те ли ще правят секс с нея или ти? Всеки за себе си в тоя живот, те нямат никво право да ти се бъркат. Направи го с момичето, което значи нещо за теб както и ти за нея! Така и двамата ще се чувствате добре, защото имате искрени чувства, а ти със сигурност няма да съжаляваш.Първоначално написано от apkzz
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Хич да не ти пука кво си мислят другите. Когато решиш, тогава ще го направиш - живота си е твой, не техен.
Животът е адът описан в Библията!
Ами като знаеш отговора на въпроса си защо питашПървоначално написано от apkzz
Можеш да бъдеш уверен че тези дето ти се подиграват я са барнали някоя ц*ца я не. Аз имам една теория че мъжете по прицип съзрават по късно следователно и правят секс за първи път по късно пък 16-17 години е най походящата възраст за това поне според мен. А колкото до човека с който ще го направиш с времето ще го намериш всеки прави своите грешки така че не можеш да си напълно убеден че човека го заслужава ама ако не рискуваш губиш много.
Нищо лично ама си решил да ставаш поп. Евала за мисленето, което имаш, но си се родил с 20 години по късно. Фани си гадженце поговорете си за секса , плеснете се и друга песен ще запееш. Пък това за обичането и уважаването ако го няма сега щеше да питаш как да си хванеш гадже .Първоначално написано от apkzz
По тия думи разбирам, че си девственПървоначално написано от Antixrist
![]()
I love my girl <3
Много ясно, че тряа да се изръчкаш с първата срещната! Изчукайте се, па земи, че фани някоя езкотика, па после търчи да се чудиш що баш на тебе ти се е случило, после пусни някоя луда тема - приятелката ми ми видя пишката, може ли да е бременна?!?!
Много ясно, че тряа с първата срещната, за какво ти е да чакаш...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ако питаш мен трябва да станеш гей. А и много ми е интересно как ще разбереш, че някоя те обича като представа си нямаш какво е любов![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
И дай като ти се присмиват излени на пътя и вкарай първата дето видиш у вас съблечи се и почвай .. поне няма да ти се присмиват.. пФФ ..
Много ясно че е по-добре да се забазиш бе момче...кви са тия .. било му неудобно гадно .. пфф.. ем заложи на момиче което обичаш .. и те обича и си направете кефа
![]()
Мисля че е добре да изчакаш някое момиче с което наистина ти е приятно да бъдеш. Не е нужно това да е "любовта на живота ти , с която ще сте за цял живот" просто момиче на което имаш доверие и ти е добре с нея. Вярвай тогава и изживяването ще е по- хубаво.
А и от там идва втория проблем. Момчетата са тези с бройките , и са ебачите ... кой с колко е спал какво е правил ... колко му е голям и такова работи. А повечето момичета мислят за други неща като "любов" и това да го направят с някой специален ... после разбират че първиня никога не е специалния, но това е друга тема.
Съвета ми е да изчакаш още време ... но не прекалявай , ако намереш момичето деиствай !!! И не се връзвай на тези около теб ! Това все пак си е личен избор , а не за това какво ще кажат хората ! Това си е лично изживяване ... Успех !!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!