- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
Поредната тема... Предложете някой черен молив, който НЕ СЕ РАЗМАЗВА
независимо дали е мек или твърд...
Някакви трикове да го задържите по - дълго или да не се размазва...?
Само не ми хвалете Brooklyn xD
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Що бе Бруклин е супер.....аз съм с него сега![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Хубав е, но се размазва многоооооо !
Аз съм с Golden Rose,на мен не ми се размазва....
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
И аз се чудя какъв да си купя .. досега съм си поръчвала от Avon, но вече не искам.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
вземи си водоустойчив
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
значи позлвам професионален молив за очи от ейвън(11лв) и един на имапала(3лв) водоустоичив уж, плътно под очите слагам фон дю тен, черния молив се търка до 5ия час, но поне не се размазва по лицето![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Просто аз
Аз съм супер доволна от Dermacol,като цяло всичко на тази марка много ми харесва-очната линия,спиралата,молива...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Колко струва ?Първоначално написано от billytalent
Моят молив е на DIVINE не се размазва и съм доста доволна.Струва около 3 лв.![]()
По-скъп е,към 8 лв.,но за мен си заслужава,защото от другите ми сълзят очитеПървоначално написано от xHARDCANDYx
Оо, да, този на bourjois яко се размазва..
Моливът на Seventeen обаче е просто прекрасен и наистина не се размазва- 5лв е. Говоря обаче не за водоустойчивият, а за нормалния, който е в светлолилаво![]()
Водоустойчивите не се ли размазват също ?
Не мисля, че се размазват, нали за това е водоустойчив.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
^И на к'ва цена са тия водоустойчиви?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
В момента съм с Impala ~ доволна съм от него !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
....Забелязала съм, че размазването много зависи от самите очи (форма най-вече). На някои хора никога не им се размазва....а на други точно обратното. Аз съм от вторите ест (родена съм с "късмет")....та исках да те питам къде точно искаш да си го слагаш малива....в основата на миглите на долния и/или горния клепач или в самото око (зоната над долните мигли...). Защото както вече казах и аз съм със същия проблем и намерих решението в използването на очна линия...не се размазва изобщо,единствения минус е, че не може да се сложи в тази зона над миглите на долния клепач...така че ако точно там искаш да не ти се разммазва не мога да ти помогна....иначе очната линия спасява положението
![]()
![]()
:P
Много полезна тема..Всъщност и аз се чудя вече какъв молив да си намеря,който да не се размазва.Може би ще пробвам вариянта за очната линия струва ми се добра идея![]()
Еми очната линия 1-во, че не се размазва...2-ро че е по дълготрайна :P, а смея да кажа, че и стои по елегантно и изпипано... отначало и аз си залагах на черния молив и бях предубедена относно очната линия...но след това забравих за ч.молив завинаги. Пък и в момента има толкова хубави очни линии, в смисъл, че са лесни за нанасяне и от жени не използвали преди това. Ако решите в крайна сметка да си купите очна линия препоръчвам ви силно или течна, но с твърда четка,а не с косъмчета (аз използвам такава и мн лесно се слага....дори в основата на долните мигли се получава по-добре от колкото с молив), или очна линия във формата на писалка...тя също е с твърда четка и е много практична
![]()
![]()
Права си за очната линия,аз не мога да излезна без,но по-принцип слагам и двете![]()
Принципно при мен държи страшно много когато преди гримирането си сложа фон-дьо-тена,след това с апликатор очертая с черно сенки(внимателно!) и отгоре молив.Иначе-Golden Rose![]()
Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..
на мене пък ми се размазва много..Първоначално написано от KeshaWoodx33
![]()
по-добре очна линия.. на Golden Rose е хубава.