- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофиорски курсове
Значи като ме скъсаха на карането 1 път искам да се явя в друг град
Какви са документите и има ли такса, листовките ги взех.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
За да се явиш в друг град трябва да се запишеш при друг инструктор, който провежда изпитите в съответния град. Трябва и да платиш за допълнителните часове, които ще курмуваш, за да се явиш на следващ изпит.
Да обаче какви документи ми трябватПървоначално написано от Nadelina
Попринцип трябва да изплатиш целия курс за да си вземеш документите за съответния изпит. Няма смисъл. По-добре си го карай целия курс там дето си почнал. И аз съжалявах,че се писах там дет изкарах моя курс, но нямаше как.Взех си всичко от първия път. Преди 2 дни ми беше кормуването.
у В.Търново.
Да по-добре е да си доплатиш за повторното явяване само на курмувките, от колкото да ходиш в друга област да ги караш...Първоначално написано от Warxcell
![]()
П.С. - Така едно приятелче си спомних, че го късаха на кормувките 2-3 пъти, като на 4-тия път го взе най-накрай тоя изпит!- От тогава се бях наплашил с тея курмувки, но след 1 година, когато дойде и моя ред не усетих кога мина изпита... Аз тъкмо седнах да шофирам и след 15-тина минути изпитващия ми каза: "слизай - да се качва следващия..."
- а аз исках още да карам!
![]()
По-добре дай 50 лева за нов изпит и 100 на изпитващия . Така няма да се разправяш с ненужни премествания и повече пари , а пък и в другата община не е 100% че няма да те скъсат !
Лино мое мнение !!!![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Аз карам от 12 годишен не се притеснявам ама изопщо за тия кормуваня![]()
![]()
по скоро за листовките...
Защо искаш в друг град?Първоначално написано от loko1
Кажете нещо за "купуването на книжка" Колко пари,на кого се дават...???? Изобщо възможно ли е това?
Възможно е, не го прави...Първоначално написано от 7227
това с "купуването на книжки"не ми харесва много... щом си зел листовките явявай се пак на кормуване ще го земеш и него то е по лесно от листовките
Ех,смотаняци.Един изпит не можете да си взимете.Некадърници с некадърници.На вас,въобще не трябва да ви дават книжка,бе
Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
![]()
Абе и аз си взех книжката без проблеми от първия път ама не обиждам хората като тебПървоначално написано от Belair
![]()
По темата - Ако искаш да се местиш,защото мислиш, че инструктора ти е мошенник и прави някакви далавери няма смисъл - на всякъде са такива
Книжка може да се купи за 1200/1400 лева![]()
а изпита по кормуване за 100![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно е как слагате цена на смърта! Още по-интересно е как слагате цена на живота на другите! Вие сте най-големите идиоти че да ви хрумне да си купувате книжките след като сте толкова смотани че да не можете да минете 1 тест. След като нямате уменията необходими за шофиране то смърта на някой е сигурно! Просто е въпрос на време!
Боже опази ме от тези кретени!
аз от 3тия път изскарах листовките (след интервал от 3ти години... на 18 започнах курсовете, изскарах ги, късаха ме 2 пъти на листовки и ми писна да се занимавам и наскоро се заех сериозно и ги взимах)
смело мога да твърдя, че съм бил голям глупак, толкова време да бездействам, само и само за едни скапани листовки ....
остана ми БЧК и изпит кормуване..
да питам БЧК-то какво представлява ? Късат ли там изобщо, че съм чувал, че е нищо особено.
незнам мене първият път даяджията ме прееба и ме скъса но втория път бях вече с камерите и си я взех без никви грижи според мене няма смии да се местиш за мен това е супер глупаво![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
представлява висене от 6 часа и повтаряне на 10 неща по 20 пъти ... ( според мен процедурата от 6 може на 2 часа да бъде свалена ама не зависи от менеПървоначално написано от Nikotincho
) и накрая имаш да направиш един тест от не помна колко въпроса 15-10 мисла че бяха и имаш право на 3 или 4 грешки не помна вече ... ако те скъсат правиш още един тест пак ако го вземеш ясно ако пак не го вземеш доплащаш 20 лева и се записваш за друг ден и пак същата процедура
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Шофьор се пише с "ь" а не с и !!!
Same shit,different day .