- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вярно ли е?
Здравейте,искам да ви попитам вярно ли е,че от коремните преси се разширявала талията?Едни ми казват,че е така,други,че не било така.Зависeло от това дали правиш страничната коремна мускулатура или тежки тренировки често.Ако искате споделете какви упражнения правите вие за коремната област![]()
Вярно е.
Първоначално написано от Ice_Queen_
Toва, че на Бритни и се е увеличила талията не значи , че и твоята ще се увеличи.Аз правя коремни преси от 1-2 години и талията ми се смали с няколко сантиметра от тях.Обедена съм , тъй като преди времеми беше повече на сантиметри талията, а сега е по-малко.
Зависи. Ако правиш по 200-300 е добре, ама ако почнеш като Бритни (бяха казвали, че е правила по 1000), е нормално да се разшири.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Mи можеи да си права, но познавамедно момиче от форума Darikiss, тя прави точно по 100, а талийката си и е малка.Аз правя по 400 някъде и тва на аватара ми съм аз.Ако мислите, че ми е голяма талията....Но аз не мисля, че е голяма.Първоначално написано от StreetFame
Първоначално написано от StreetFame
1000 на ден ли бе![]()
аз посмъртно не мога да ги направя .. стигам до 200 и дотам.. мисля,че е достатъчно
foreverr дано да си права![]()