- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя? Съвет?
Здр. Запознах се с едно момиче много я харесвам, но тя си има приятел и то сериозен.Излизали сме няколко пъти заедно и до сега не сам и дал повод за нищо обаче забелязвам че се случват някакви неща(сещате се.
Не съм правил нишо до сега зашото уважавам връзката им ,но ми се иска да забравя ,че не е свободна и да направа това което искам .
Съвет ?
Недей да разваляш чудо щастие.. Ако тя има някви чувства към теб, щяла да го зареже през тия няколко пъти който сте излизали.
.
Не пожелавай жената на ближния си!
Това е писано
Че ближния да не пожелае теб
Това е не писано
ОДИН!!!
това ближния да не пожелае теб ме съсипа простоПървоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
![]()
както и да е.. по темата ами зависи от тяхната връзка ако виждаш че тя страда с него и не е щастлива и не знае как да я прекрати може да и помогнеш,АМА ако се обичат не смятам че трябва да разваляш щастието на хората просто изчакай току виж и ти си срещнал любовта или тя го зарежевсичко е възможно
![]()
Има много риба в морето ;]
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
удари една злобарка и ще ти минеПървоначално написано от fr13nd43to
Мерси за отговорите някои отговори ми помогнаха други ми се искаше да бъдат по позитивни за менеА още малко по моя въпрос аз незнам дали се обичат или не и не сам пожелал жената на ближния си .Но ако го обича за какво се занимава с мене като пак ще подчертая аз не сам и давал повод за нищо
![]()
![]()
![]()
дали ?Първоначално написано от VirginTroll
![]()
![]()
гарантирано, от личен опит ти го казвам![]()
сега ще ти призная : вече го направих и не ми минаПървоначално написано от VirginTroll
![]()
![]()
а за момичето няма такава друга за мене просто![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CherryS
Дам CherryS правилно попринцип![]()
![]()
![]()
ама защо така ме натъжаваш![]()
напиши нещо и в моя полза![]()
Ето нещо в твоя полза!Първоначално написано от fr13nd43to
Ще спечелиш ако не се занимаваш!
ОДИН!!!
Спокич бе. Има още много като нея. Нали се сеш че нито е първата, нито последната.Първоначално написано от fr13nd43to
. Я кажи сега .. тя интересува ли се от теб .. нещо някви намце ала - бала.
То тя ако иска нещо повече от теб,щеше да го остави гаджето си ..
Мацката разнообразява връзката си просто![]()
А защо не поговорите? Питай я дали се чувства щастлива, обичана... опитай се да разбереш намеренията й за в близкото бъдещеТо ще си проличи ако има по-специално чувства към теб.
Ако го усетиш - действай.
В противен случай се оттегляш... и така.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Има си наменцеПървоначално написано от CherryS
и нали това писах от началото тя е по мераклия от мене ама само на моменти не мога да ви разбера аз вас жените
![]()
![]()
мерси за коментара подсети ме какво да я питамПървоначално написано от onestar
![]()
В смисъл да ме бият или да остана разочарован няма значение и 2 те няма да ги пробвам за 1 ви пътПървоначално написано от Re5peC7
![]()
какво повече очакваш?Първоначално написано от fr13nd43to