Тогава защо ЕДИНСТВЕНАТА страна официално проповядваща атеизъм
честно казано не мисля че си прав, има и други
се срути (СССР) ми не баш заради атеизма мисля че има НЯКОЛКО мъъънички странични фактори допринесли за падането на тази "страна" както я наричаш за разлика от страната в която са избягали хора, които са искали свободно да си изповядват вярата - САЩ. и ти ли мислиш че щатите са били основани като християнска нация? виж оригиналната конституция а не тази която е ЛЕКО попроменена за да противоречи на идеалите точно на ссср (тогава и слагат бог на банкнотите) виж и средното IQ в сащ и го сравни с това на "атеистични" страни като норвегия например ИЛИ просто погледни някоя ясничка проста графика като тези които си направих труда да намеря и постнаМоже да си пействаш колкото искаш "изследвания", но никой не му пука, изключая персоната ти, която има нуждата да замърсява пространството с ненужни коментари. тогава що отговаряш бе прът Но дори и това изследване (изследваниЯ това СА много единодушни ясни научни уважавани мислени и премислени честни доказателсва) да е вярно, по-важното е твоето IQ спрямо средното на религиозните. не бих се съгласил. аз може да съм най-тъпия пазарджишки кюнец и пак да съм атеист... обаче ЯВНО е по-голяма вероятнстта да си тъп религиозен човек отколкото тъп атеист. защо ако докажеш че един е тъп това трябва да дава отражение вържу другите от групата? направи поне 1 000 теста (което вече е направено и постнато по-горе или ако не ми се доверяваш, свободно намируемо в гугъл)

само за информация днес си направих такъв тест от сайт утвърден от менса и резултата ми беше 127 (средното за християните е точно под заветното средно ниво 100) не те карам да ми вярваш, аз не бих се доверил на такава информация щото вместо 127 можех да напиша 13250198324019284301928 и щеше да е еднакво "доказуемо"... но все пак