- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми прости :) . Но как да я заговоря?
Има едно момиче което обичам атски много. На няколко пъти са ми казвали че и тя ме харесва, но винаги всичко провалям :@. Последния път нещата се уреждаха докато направих голяма грешка. С нея си пишем по скайп като излизаме си говорим споделяме си и т.н. Но в скайп ми е атски тъпо и не мога да се сетя за забавни теми за които да коментираме и тя спира са ми пише, тогава започвам да си набивам филми. Та последния път стана така. През деня бяхме заедно като се прибрахме продължихме остатъка от денонощието в скайп :д. Но по едно време спря да ми пише и аз постоянно и проверявах дали е на компютъра, но тя не ми отговаряше. В един сайт за запознанства видях че е писала на едно момче целувки и го кара да и пише в скп 5 мин. след като на мен ми каза че става. Тогава почнах да си набивам филмите че го харесва и казах на 2-ма мои фр. Единия фр. беше момиче мн добър фр. с нея и е казала всичко. Апак другия и викал някв глупости само за тва момче. И тя тогава ме блокира видяхме се един път и ми каза че ще ме отблокира но да спра да говоря за тва момче. Така и направи. Искахме да си изясним всичко. Каза че не го харесва и мислеше че аз разправам за всички че тя го харесва и за тва наи мн ми се ядосва. Каза, че вече не ме харесва обаче мисля че не е таи щото все още се нерви когато момичета ми пишат в скп сърца. Сега незнам как да и поискам прошка и как да и се харесам отново.
И съжелявам че разшерих толкова мн темата!
Моля ви помогнете!
Прости ми някаде преди седмица. В петък заваля атски силен дъжд и тръгнах да я изпращам. Беше си забравила горницата в една приятелка ии аз и дадах моята накрая ми благодари и тва беше. Вчера беше яко постоянно стоях при нея там закачахме се смяхме се, гушнах я ама тя се притесни и си слойи руцете на лицето и почна да се подхилва. Накрая я изпратих и това беше. Ама по пътя не си говорехме мн (Чудех се с какво да я заговоря) - За това ви моля дайте някякви съвети за какво да си говорим като сме заедно.
И накрая направих най-отдачното. Теглих и майната и да се оправа! хД
Какъв си ти,че да и държиш сметка?
Казвай и всичко каквото имаш,ама с тая ревност не те виждам просто...
ОДИН!!!
[17.4.2010 г. 22:36:31] ****: kuw si mi i az nz
[17.4.2010 г. 22:36:32] ****: ;]
Звучиш също като нея. Тва е добре. Макар, че и аз го знам тва.
Апак за ревността тва ми е за първи път да ревнувам. Нз що тай напраех просто нз.
Еми следващият път ще знаешПървоначално написано от FaFlA95
ОДИН!!!
Да така е (още се уча при това ;] ) Но въпросът ми е дали ще ми прости и Как да и поискам прошка?
дали-тя ще кажеПървоначално написано от FaFlA95
как-измисли го сам
ОДИН!!!
Аз имам много идеи.
Примерно да отида до нейното училище да я изчакам там да я извикам и да и се извиня най-искрено
Др да и подаря някоя голяма зелена плюшена играчка щото тя мн ги обича
мн са ама ще обмисля всички възможности.
По-тъпи идеи просто не бях чувал!Първоначално написано от FaFlA95
Поискай да се видите и и се извини това е...
ОДИН!!!
Слабо лек. Всички така ми казват ама не мога просто...Първоначално написано от VirginTroll
Еми най-отдачното е това.Първоначално написано от darkPaladin
Благодаря ти мн!![]()
Пич отсвири я. Ти си се вкарал във филма постоянно да мислиш за не я и да я дебнеш. На нея ако й е интересно в скайп сама ще подържа разговора. Доближил си границата на досадата и скоро ще се превърнеш за нея просто в навлек, когото игнорира. Остави я да диша
лелеле егати историятами най-добре си изяснете отношенията и не си пишете по скайп просто .. щом тя не ти отговаря и т.н ..
почти я бях забравил .. не и бях писал нито я бях виждал някаде около седмица ... и една вечер почна да ми пише та и каза че искам да ме види да гушне ... тогава пак се започна :д
Пробвай да станеш кроасан, не бъди такава проста вафла. Тогава може и да стане нещо както трябва.
Не я купувай със зелени играчки, бе.![]()
Говори, бъди искрен... това ще се усети. После покажи, че ти е важна и я уважаш чрез действия... и ако иска да се получи нещо м/у вас - ще ти покаже.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ем да така е.
Аз не съм помислил върху вариантите как да си поискам прошка.
И аз като се замислих се отказах от тая тема с икрачката пфф тъпо е...![]()
![]()
Мисля че ще ми прости дори и да е след седмица ...
Май май си от Бургас, а ?![]()
Щ'о питашПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
След като нямате връзка,защо и искаш обеснения с кой си пише и т.н ?
Пак дори и да ходите пак не е оправдано да го правиш... просто правиш лошо впечетление и нищо хубаво няма да стане.![]()
Първоначално написано от lucho13
Е , че що да са тъпи ?!Първоначално написано от darkPaladin
Напротив .Аз лично предпочитам да ми се извинят а не да ми се правят на некви дето и те не знаят кви
Опитай това с извинението . Ако е многого , много ,ама много искрено мисля , че ще се получи
А ако не ти прокти заеби я
Просто не те заслужава
![]()
Нещо бротив бургазлиите да имаш ?Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
![]()
Няма смисъл. Продължи напред.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Няма начин . . бургазлия си, не отричай !![]()
НеПървоначално написано от simi4ka
![]()
Има ли некво развитие по случая ?
FUCKтически не ме интересува![]()