- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми прости :) . Но как да я заговоря?
Умен си разбрах!Първоначално написано от pentxayc
![]()
![]()
Еми имаше ;д ... гледахме едно състезание и един мой приятел беше до нея и си говореха (той знае за всичко което е ставало между нас) каза ми че тя не ми се сърди вече и ме харесва но аз съб бил тапак (ем да така си е) но след няколко дена като бях там при нея и ми каза че ми се сърди но не каза за кво, и снощи бях в един приятел и казала че повече не иска да има нищо общо с мен .... еми аз ще сторя казаното няма да я доближавам няя да опитвам вече никакъв контакт с нея... тва еПървоначално написано от simi4ka
Да от Бургас съм, кажи кво те мъчи толкова?! по точно сам в град близо до БургасПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Първоначално написано от VirginTroll
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала
А сериозно погледнато...Пич,нарушил си личното й пространство...Не виждам защо трябва да й държиш сметка с кого си пише и какво прави след като ти е казала,че става при положение,че не сте си никакви.Ако си й досъдил на момичето,в което съм почти сигурен като гледам в какъв филм си се метнал,ясно е че ще те отреже и ще ти каже,че става.А това с отиването пред даскало го забрави ..ще се закопаеш 2 метра под нивото ,на което си в момента,което е 2 метра под земята...
Не лек ... разбирам го ясно тва прото направих глупост тогава за която все още съжелявамПървоначално написано от Jultenikavo
Ти си идиот, приятелите ти също. Оставете момичето на мира.Първоначално написано от FaFlA95
П.С. ей не се научихте да я пишете тая дума "атски" или "ацки"... идиоти.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Лелей, очите ми окапаха докато четях темата. Брат, поправи правописа после мисли за любовта. Бас ловя, че ти едно грамотно любовно писмо не можеш да напишеш без да допуснеш грешка. Но все пак мисля да опитам да помогна. Мисля, че трябва да я оставиш да "диша". Братко, ти я задушаваш! От у-ще в скайп, че й я проверяваш дали е на компа когато не ти пише. Според мен сега си в листа с приятели, а от там, както казва valdes, мърдане няма!
Моля самоубийство?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ейй ... Браво на последък само умници пишат тук ... Искам помощ бе хора ... ии да се похваля вече всичко се оправи, нега ми е нужно малко помощ ... как да я спечеля, защото ми каза, че ме харесва, ама сам малко неразговорлив ... всмисъл притеснявам се когато сме двамата и не ми идва нищо на ум с какво да я заговоря.![]()
![]()
Защо се занимаваш с глупости,тя е комплексарка,а ти и се връзваш на глупостите .Ако има да си казвате нещо толкова важно ,направете го очи в очи.!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
от една страна, ако толкова й пукаше за теб преди да те блокира щеше да говори с теб, а не направо да те блокира ..
П.П за да ти прости трябва да направиш нещо от сърце,
а не да й кажеш едно "извинявай" покажи й, че ти пука, че наистина съжаляваш . .
+100000000 \Първоначално написано от balu4ka
/
FUCKтически не ме интересува![]()
95 набор.. имаш бая време да растеш. Помни само едно... от жена "прошка" никога не искай. Не се извинявай, като я ядосаш, не се дръж като путка, не и се моли и тн. Като кажеш на жена извинявай и я погледнеш с умилкващ се поглед...за нея това означава, че никога няма да иска да прави секс с теб. Повтаряй си го тва всеки ден сутрин,обед,вечер.
Temet Nosce
벨야카
Пише се а"д"ски ...![]()
![]()
![]()
Първо се научи да пишеш грамотно, после си разправяй лигавите истории от 4-5 клас.
Айде, биберона, млякото и ... възглавницата.
![]()
I'm inlove with a criminal...
по дяволите, браат... какъв е този правопис? На моите години си, пък пишеш като 7 годишен...
по темата: ограничи контактите по интернет...заеби импулса, скайпа и т.н.
поговори открито с нея и се опитай да разбереш имаш ли шанс или не.
Първоначално написано от FaFlA95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така извинявам се за правописа, но бях на другият ми компютър апък там сам съм си програмирал кирилизация...
Така с никой от предложените варианти не стана накрая ограничих сякакъв достъп до нея и нещата мисля че се оправиха ... вече си намерих поука!!! Не трябва да съм прекалено мил с момиче![]()
![]()
Ревността не води до нищо друго освен САМОТА !
Нямаш право да й се бъркаш,освен ако не си й приятел (гадже)..То и тогава нямаш много,де..Всеки си има лична свобода и никой няма правото да го отнеме от даден човек..Та както и да е..Поздрави я,поговори с нея..Не знам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥