.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    умри
    Умен си разбрах!

Цитирай Първоначално написано от simi4ka
    Има ли некво развитие по случая ?
    Еми имаше ;д ... гледахме едно състезание и един мой приятел беше до нея и си говореха (той знае за всичко което е ставало между нас) каза ми че тя не ми се сърди вече и ме харесва но аз съб бил тапак (ем да така си е) но след няколко дена като бях там при нея и ми каза че ми се сърди но не каза за кво, и снощи бях в един приятел и казала че повече не иска да има нищо общо с мен .... еми аз ще сторя казаното няма да я доближавам няя да опитвам вече никакъв контакт с нея... тва е

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Няма начин . . бургазлия си, не отричай !
    Да от Бургас съм, кажи кво те мъчи толкова?! по точно сам в град близо до Бургас

Цитирай Първоначално написано от VirginTroll
    е** я в пачата и си удари една злобарка
    Евала

А сериозно погледнато...Пич,нарушил си личното й пространство...Не виждам защо трябва да й държиш сметка с кого си пише и какво прави след като ти е казала,че става при положение,че не сте си никакви.Ако си й досъдил на момичето,в което съм почти сигурен като гледам в какъв филм си се метнал,ясно е че ще те отреже и ще ти каже,че става.А това с отиването пред даскало го забрави ..ще се закопаеш 2 метра под нивото ,на което си в момента,което е 2 метра под земята...

Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    Цитирай Първоначално написано от VirginTroll
    е** я в пачата и си удари една злобарка
    Евала

А сериозно погледнато...Пич,нарушил си личното й пространство...Не виждам защо трябва да й държиш сметка с кого си пише и какво прави след като ти е казала,че става при положение,че не сте си никакви.Ако си й досъдил на момичето,в което съм почти сигурен като гледам в какъв филм си се метнал,ясно е че ще те отреже и ще ти каже,че става.А това с отиването пред даскало го забрави ..ще се закопаеш 2 метра под нивото ,на което си в момента,което е 2 метра под земята...
    Не лек ... разбирам го ясно тва прото направих глупост тогава за която все още съжелявам

Град
    Разград

Re: Какво да правя?Моля съвет?

Цитирай Първоначално написано от FaFlA95
    Има едно момиче което обичам атски много. На няколко пъти са ми казвали че и тя ме харесва, но винаги всичко провалям :@. Последния път нещата се уреждаха докато направих голяма грешка. С нея си пишем по скайп като излизаме си говорим споделяме си и т.н. Но в скайп ми е атски тъпо и не мога да се сетя за забавни теми за които да коментираме и тя спира са ми пише, тогава започвам да си набивам филми. Та последния път стана така. През деня бяхме заедно като се прибрахме продължихме остатъка от денонощието в скайп :д. Но по едно време спря да ми пише и аз постоянно и проверявах дали е на компютъра, но тя не ми отговаряше. В един сайт за запознанства видях че е писала на едно момче целувки и го кара да и пише в скп 5 мин. след като на мен ми каза че става. Тогава почнах да си набивам филмите че го харесва и казах на 2-ма мои фр. Единия фр. беше момиче мн добър фр. с нея и е казала всичко. Апак другия и викал някв глупости само за тва момче. И тя тогава ме блокира видяхме се един път и ми каза че ще ме отблокира но да спра да говоря за тва момче. Така и направи. Искахме да си изясним всичко. Каза че не го харесва и мислеше че аз разправам за всички че тя го харесва и за тва наи мн ми се ядосва. Каза, че вече не ме харесва обаче мисля че не е таи щото все още се нерви когато момичета ми пишат в скп сърца. Сега незнам как да и поискам прошка и как да и се харесам отново.

И съжелявам че разшерих толкова мн темата!

Моля ви помогнете!
    Ти си идиот, приятелите ти също. Оставете момичето на мира.
    П.С. ей не се научихте да я пишете тая дума "атски" или "ацки"... идиоти.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на WrongLife
    Лелей, очите ми окапаха докато четях темата. Брат, поправи правописа после мисли за любовта. Бас ловя, че ти едно грамотно любовно писмо не можеш да напишеш без да допуснеш грешка. Но все пак мисля да опитам да помогна. Мисля, че трябва да я оставиш да "диша". Братко, ти я задушаваш! От у-ще в скайп, че й я проверяваш дали е на компа когато не ти пише. Според мен сега си в листа с приятели, а от там, както казва valdes, мърдане няма!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Моля самоубийство?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ейй ... Браво на последък само умници пишат тук ... Искам помощ бе хора ... ии да се похваля вече всичко се оправи, нега ми е нужно малко помощ ... как да я спечеля, защото ми каза, че ме харесва, ама сам малко неразговорлив ... всмисъл притеснявам се когато сме двамата и не ми идва нищо на ум с какво да я заговоря.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Защо се занимаваш с глупости,тя е комплексарка,а ти и се връзваш на глупостите .Ако има да си казвате нещо толкова важно ,направете го очи в очи.!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен
    от една страна, ако толкова й пукаше за теб преди да те блокира щеше да говори с теб, а не направо да те блокира ..

П.П за да ти прости трябва да направиш нещо от сърце,
    а не да й кажеш едно "извинявай" покажи й, че ти пука, че наистина съжаляваш . .

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Защо се занимаваш с глупости,тя е комплексарка,а ти и се връзваш на глупостите .Ако има да си казвате нещо толкова важно ,направете го очи в очи.!
    +100000000 \/
    FUCKтически не ме интересува

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    95 набор.. имаш бая време да растеш. Помни само едно... от жена "прошка" никога не искай. Не се извинявай, като я ядосаш, не се дръж като путка, не и се моли и тн. Като кажеш на жена извинявай и я погледнеш с умилкващ се поглед...за нея това означава, че никога няма да иска да прави секс с теб. Повтаряй си го тва всеки ден сутрин,обед,вечер.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Пише се а"д"ски ... Първо се научи да пишеш грамотно, после си разправяй лигавите истории от 4-5 клас. Айде, биберона, млякото и ... възглавницата.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Пише се а"д"ски ... Първо се научи да пишеш грамотно, после си разправяй лигавите истории от 4-5 клас. Айде, биберона, млякото и ... възглавницата.
    Hahah тоя коментар ме уби ,как набързо разкара момченцето

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

по дяволите, браат... какъв е този правопис? На моите години си, пък пишеш като 7 годишен...

по темата: ограничи контактите по интернет...заеби импулса, скайпа и т.н.
    поговори открито с нея и се опитай да разбереш имаш ли шанс или не.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Тя ми прости :) . Но как да я заговоря?

Цитирай Първоначално написано от FaFlA95
    Тя ми прости . Но как да я заговоря?

Така извинявам се за правописа, но бях на другият ми компютър апък там сам съм си програмирал кирилизация...

Така с никой от предложените варианти не стана накрая ограничих сякакъв достъп до нея и нещата мисля че се оправиха ... вече си намерих поука!!! Не трябва да съм прекалено мил с момиче

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ревността не води до нищо друго освен САМОТА !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нямаш право да й се бъркаш,освен ако не си й приятел (гадже)..То и тогава нямаш много,де..Всеки си има лична свобода и никой няма правото да го отнеме от даден човек..Та както и да е..Поздрави я,поговори с нея..Не знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си