Искам да попитам в какъв случай може да ми се изпише следното съобщение във Facebook за публикувана ''връзка'' от приятел на мой приятел-беше си сложил едно клипче,те двамата коментираха, аз също писах коментар и сега като се опитам да видя дали те са писали нещо ми изписва това : ''Публикуването вече не е достъпно.''