- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл или лекар?
Днеска като бях в училище страшно много ме заболя корема по време на един час,но реших да си трая.като се прибрах видях,че по гащите си имам нещо кафяво и лепкаво(не беше лайно).Дошло ли ми е?По принцип имам бяло течение от близо година.Майка ми знау и каза,че сигурно ми е дошло и знам какво да правя,но малко мнения няма да ми дойдат зле.На тези които им е дошло вече да отговорят ПЛС.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами спокойно няма нужда да се паникьосваш ... сложи си една превръзка презноща и ако на другия ден е същото значи ти е дошло![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ми може да ти е дошло. Не се рпитеснявй. Казвали са ми, че на някой момичета в първите дни сикълът им е тъмен, а после става вече червен. За да си спокйна сложи си превръзка
а да попитам за годинките.. ако си на по-малко от 14-15, тогава честито![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Ами на 13 години съм.
Спокойно не се паникьосвай!Сложи си дамска превръзка и ако и утре е така значи ти е дошло-и все пак честито![]()
Дамз...бяхте прави дойде ми.Можете да заключите темата и ви благодаря за бързите отговори!
Еми значи честитоПървоначално написано от Forest goddess
сигурно се радваш-и аз се радвах първия път катоми дойде
А и да ти дам съвет ма кар, че ти дигурно знаеш-може понякога преди цикъл или докато си в цикъл да те боли корема, гърдите, да си нервна, да те боли кръста.Но това е нормално и не се притеснявай
А и може цикъла да не е редовен-в смисъл може да ти прескача дори и с месеци в началото-но това също е нормалноо
Е ако имаш притеснение за бременност не е нормално
Ами това е от мен-ако имаш въпроси питай
![]()
А на мен като ми дойде се разревах![]()
А иначе и на мен когато ми дойде за пръв път беше тъмно ..
Първоначално написано от teenems
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Честита нова грижа.. ;dd
...иначе мен като ми дойде една вечер майка ми викаже "Честитооо!! "..аз не се кефех особено.... в следващите 2-3 дена се чудех защо още не е свършило и майка ми ми обясни че трае повече от няколко часа и аз се намръщих.![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
К'во събуждате мъртвата тема !?
Вижте датата бе...
Еми.. що събуди мъртвата тема бе.. !??Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Много забавно
![]()
Иначе и при мен първия път беше тъмен..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥