.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Цикъл или лекар?

Днеска като бях в училище страшно много ме заболя корема по време на един час,но реших да си трая.като се прибрах видях,че по гащите си имам нещо кафяво и лепкаво(не беше лайно).Дошло ли ми е?По принцип имам бяло течение от близо година.Майка ми знау и каза,че сигурно ми е дошло и знам какво да правя,но малко мнения няма да ми дойдат зле.На тези които им е дошло вече да отговорят ПЛС.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    ... Some happy place ...

:)

Ами спокойно няма нужда да се паникьосваш ... сложи си една превръзка презноща и ако на другия ден е същото значи ти е дошло
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Ми може да ти е дошло. Не се рпитеснявй. Казвали са ми, че на някой момичета в първите дни сикълът им е тъмен, а после става вече червен. За да си спокйна сложи си превръзка

Град
    Пловдив-София
    а да попитам за годинките.. ако си на по-малко от 14-15, тогава честито
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Ами на 13 години съм.

Спокойно не се паникьосвай!Сложи си дамска превръзка и ако и утре е така значи ти е дошло-и все пак честито

Дамз...бяхте прави дойде ми.Можете да заключите темата и ви благодаря за бързите отговори!

Цитирай Първоначално написано от Forest goddess
    Дамз...бяхте прави дойде ми.Можете да заключите темата и ви благодаря за бързите отговори!
    Еми значи честито сигурно се радваш-и аз се радвах първия път катоми дойде А и да ти дам съвет ма кар, че ти дигурно знаеш-може понякога преди цикъл или докато си в цикъл да те боли корема, гърдите, да си нервна, да те боли кръста.Но това е нормално и не се притеснявай А и може цикъла да не е редовен-в смисъл може да ти прескача дори и с месеци в началото-но това също е нормалноо Е ако имаш притеснение за бременност не е нормално Ами това е от мен-ако имаш въпроси питай

Мега фен Аватара на teenems
    А на мен като ми дойде се разревах

А иначе и на мен когато ми дойде за пръв път беше тъмно ..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от teenems

Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Честита нова грижа.. ;dd

...иначе мен като ми дойде една вечер майка ми викаже "Честитооо!! "..аз не се кефех особено.... в следващите 2-3 дена се чудех защо още не е свършило и майка ми ми обясни че трае повече от няколко часа и аз се намръщих.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

К'во събуждате мъртвата тема !?
    Вижте датата бе...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teenems

Еми.. що събуди мъртвата тема бе.. !??

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Честита нова грижа.. ;dd

...иначе мен като ми дойде една вечер майка ми викаже "Честитооо!! "..аз не се кефех особено.... в следващите 2-3 дена се чудех защо още не е свършило и майка ми ми обясни че трае повече от няколко часа и аз се намръщих.
    Много забавно

Иначе и при мен първия път беше тъмен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си