.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Как да направя по-голяма чупка на веждите си.

Искам да си направя по голяма чупка на веждите,защото така не се харесвам.Не искам козметик да ми ги оправя нито приятелка и т.н.. искам САМА да си ги оправя обаче ако може някой по опитен в тази област да ми обясни да ми даде снимка да видя къде точно трябва да оскубя такаче да станат с вузможно на-голяма чупка ... снимки нямам .. съжелявам за леко неграмотното писане .. и ако може по бързичко да ми отговорите преди да съм си оклепала веждите че тъкмо си ги пуснах и са едни обрасли готови за оформяне

Сама няма да се справиш.. По-добре отиди при някоя по-добра козметичка

Повече от фен
    проблема е че трябва да съм готова днес с веждите .. защото утре предстои важен ден а час ако ще си взимам чак другата седмица ще ми дадат ...

емии тогава се опитай саманеа де.. ;д ако не се опиташ няма да ст
    Просто премахваш повече косъмчета там където искаш да е чупката

Мега фен Аватара на koshtramba
    За чупка също, доколкото знам, трябва да изтъняваш от горната част и там, където искаш е да чупката, оставаш да е най-високо отгоре (ако ме разбра).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

http://www.wayofthepixel.net/pixelat...g-eyebrows.jpg

Ето снимка как трябва да идват веждите, за да са в съответствие с лицето ти

Жалко, че не мога да ти помогна как точно да направиш чупката, понеже моите винаги са били така... Но, примерно, си ги очертай с молив както искаш да са и само отстрани молива скуби
    Pure white

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си