- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя...?
Здравейте на всички искам да ви задам един вапрос. Как да накарам приятелката си да се разсъблече. Вече две седмица си лягаме заедно, но мадамата не ще да си изкарва дрехите. Нито пижама облича нито дрехите си сваля. Какво ли не съм опитал не се съблича и това е. Някой да ми даде идея как да я накарам да си свали дрехите..![]()
не бъди мъж под чехал наложи твойтобори се за това което искаш искай си го бъди нахален щотот в повечето случей тия дето не са нахални остават с к** в устата
пак ако тя толкоз се съпротивлява незнам зарежи я
![]()
You are one EPIC FAIL
Не е готова. Прецени чака ли ти се или не. Ако не опитай внимателно да я съблечеш ти, ако пак не стане значи просто не те иска.
хах .. вземи един нож и й кажи сваляй дрехитее маааааааа![]()
![]()
И на мен ми се е случвало .. 1-2 пъти да нямам желание да се съблека.. но приятелят ми е доста настойчив .. и така или иначе .. пак се събличам .. той се съблича нали по боксерки .. и ми вика:
- Няма ли да се съблечеш . и аз ако кажа не .. и той полудява и вика .. ем хубаво ако щеш .. и се обръща на другия край .. в който момент аз почвам да му говоря.. закво се цупиш ся няма ли да ме гушнеш.. и той .. ми вика.. - ем нали неискаш .. къв е смисъла .. и като се съблека.. всичко се оправя ..![]()
вече тва че не съм искала.. избягва някъде и даже ми е още по-яко
![]()
![]()
Просто в шок съм
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
Първоначално написано от FAIL
Ако всичко им е окей . .защо трябва да си омръзнат![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
що да я зарязва?Момичето се притеснява,което е нормално.Трябва да я предразположиш с целувки,прегръдки.Момичета та обичаме да ни глезят.Ако зарязваш всяко момиче,което се притесняваа от нещооо ...Първоначално написано от FAIL
![]()
поговори с нея
-1Първоначално написано от Anjoan
![]()
най-тъпия,грешен и къс отговор
водка![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991