.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя...?

Здравейте на всички искам да ви задам един вапрос. Как да накарам приятелката си да се разсъблече. Вече две седмица си лягаме заедно, но мадамата не ще да си изкарва дрехите. Нито пижама облича нито дрехите си сваля. Какво ли не съм опитал не се съблича и това е. Някой да ми даде идея как да я накарам да си свали дрехите..

не бъди мъж под чехал наложи твойто бори се за това което искаш искай си го бъди нахален щотот в повечето случей тия дето не са нахални остават с к** в устата пак ако тя толкоз се съпротивлява незнам зарежи я
    You are one EPIC FAIL

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е готова. Прецени чака ли ти се или не. Ако не опитай внимателно да я съблечеш ти, ако пак не стане значи просто не те иска.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    хах .. вземи един нож и й кажи сваляй дрехитее маааааааа

И на мен ми се е случвало .. 1-2 пъти да нямам желание да се съблека.. но приятелят ми е доста настойчив .. и така или иначе .. пак се събличам .. той се съблича нали по боксерки .. и ми вика:
    - Няма ли да се съблечеш . и аз ако кажа не .. и той полудява и вика .. ем хубаво ако щеш .. и се обръща на другия край .. в който момент аз почвам да му говоря.. закво се цупиш ся няма ли да ме гушнеш.. и той .. ми вика.. - ем нали неискаш .. къв е смисъла .. и като се съблека.. всичко се оправя .. вече тва че не съм искала.. избягва някъде и даже ми е още по-яко

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

под "лягаме" предполагам имаш предвид спим.. сигурно е срамежлива не знам аз лично доста се срамувах от приятелят ми и стана така че той насила ме съблече и го преудолях

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    под "лягаме" предполагам имаш предвид спим.. сигурно е срамежлива не знам аз лично доста се срамувах от приятелят ми и стана така че той насила ме съблече и го преудолях
    Лелеле момиче ква е тази дълготрайна връзка почти две година не си ли омразвате бе Просто в шок съм
    You are one EPIC FAIL

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FAIL
    Лелеле момиче ква е тази дълготрайна връзка почти две година не си ли омразвате бе Просто в шок съм

Ако всичко им е окей . .защо трябва да си омръзнат

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee

Ако всичко им е окей . .защо трябва да си омръзнат
    Този дълъг период от време изглежда плашещ
    You are one EPIC FAIL

между другото тя щеше да е по-дълга ако не се бяхме разделили щеше да е 2 год и 8 дена иначе връзката ми не е кой знае какво постоянно се караме..

не бъди мъж под чехал наложи твойто бори се за това което искаш искай си го бъди нахален щотот в повечето случей тия дето не са нахални остават с к** в устата пак ако тя толкоз се съпротивлява незнам зарежи я
    що да я зарязва?Момичето се притеснява,което е нормално.Трябва да я предразположиш с целувки,прегръдки.Момичета та обичаме да ни глезят.Ако зарязваш всяко момиче,което се притесняваа от нещооо ...

поговори с нея

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Anjoan
    поговори с нея
    -1
    най-тъпия,грешен и къс отговор

Супер фен Аватара на Everytime
    водка
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си