^^ Фаща едно такси.. "Сердика Център" и готово![]()
![]()
Иначе не е лошо молчето....
Същата работа като другите![]()
Не правя голяма разлика.
Вярно бее, тва е много умно xDПървоначално написано от brokeninside13
благодаря![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
утре съм там![]()
На 20 бях на концерта на Моранди.На 22 ходих в самия Мол.Купих си маратонки за тренировки на Adidas от InterSport. Хубав е.. има магазини като в Сердика център-а без Кенвело(струва ми се.. ).По-малък е от Сердика-та е.Има кино- това ме радва много.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Имо нещо много по-хубаво - MAC!Първоначално написано от sixtenfix
![]()
Das Feuer liebt mich
Първоначално написано от BlackMeow
![]()
сериозно ли
![]()
![]()
![]()
![]()
не мислех че ще отворят в Българеия :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MAC MAC MAC !!!Първоначално написано от BlackMeow
![]()
Вчера обикалях като гламава пък не съм го видяла![]()
Тъкмо влизах да питам дали някой си е купувал нещо от МАC.. случайно да имате представа колко струват нещата? Някви безумни числа гледах 50-60 лева за сенки и се надявам да не са толкова наистина.. ще е голям резил.
blackeye - Не знаеше ли, че го има и в Сердиката?!
Страшни професионалисти са! Вчера отидох да разгледам foundation-ите (думата е по-яка на английски) и една мацка как ме гримира.. жал ми беше да си трия сенките после, беше станало супер яко.
Около 40, мисля и не е никакъв резил, това е нормалната цена за качеството, което ти дават. Ако не те кефи има козметика и на по-ниски цени.Първоначално написано от lisi4ety
пс не живеем в каменната ера, човек можеше да се снабди с мак, а и с друго, и преди да го отворят тук
Das Feuer liebt mich
Мда, наистина малко пресилено се изказах с тоя "резил", но все пак си е скъпо. Ти може и да имаш възможност да купиш фон-дьо-тен за 60 лева, но не всеки в София (България) може да си го позволи.Първоначално написано от BlackMeow
по коментарите ти считам, че си много комплексирана (не знам защо, интуиция ; ))Първоначално написано от BlackMeow
по темата - четох на няква брошура, че има кисело мляко по 9 стотинкитва трябва да е егати водицата...
hating you makes me all warm inside : )
В The Mall MAC е точно до главния вход като влезнеш от дясно
/понеже някой каза,че не го е намерил/
Мола е хубав, но си е мол като мол. В МАС е хубаво, подредено е и цените оправдават качеството.
Аз най - вече се радвам на MAC![]()
![]()
Откога го чакам само!
добре weeПървоначално написано от lisi4ety
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
По-скоро ти се ядосваш на нещо.Първоначално написано от ThedramaQueen
![]()
Интуиция!
Не мога да схвана защо всеки път когато някой каже нещо нормално и сподели тещо винаги се намира някоя тъпа путка да прави излишни коментари![]()
Das Feuer liebt mich
^ Дами, спрете се! Какви са тези думи?
Едната дава 60лв за фдт, другата предпочита да си купи фдт от 15лв примерно и останалите да ги вложи в нещо друго. Алтернативен разход му се вика в икономиката.
Бива ли да се обиждате на женски полови органи и на комплекси по този повод?
ама ти защо доказваш думите ми? Колко тъжно...Първоначално написано от BlackMeow
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Когато някой ме характеризира с пилешкия си мозък за мен е оправдано!Първоначално написано от Loshotia
Даже не съм казала че съм си взимала нещо за 60 кинта да не говорим и веднага се обажда някаква кифла!
Тя ги дава същите пари и повече но за боклуци!
Това ми е последният пост при хора които са толкова прости че си избиват комплексите върху непознати хора които не четат и не пишат правилно хора които не могат да намерят един онлайн магазин само хора които не могат да намерят на най-прост сайт къде пише цена на доставка хора които слагат боклуци на лицата си и го наричат красива кожа!
И всеки има право да си взима каквото иска - ако съществото което категоризира непознати си вземе смотани "маркови" дънки за 4000 лева ми е все тая на нея явно не.
В заключение не бъдете толкоз прости и комплексирани![]()
пс няма запетайки няма граматика и без това мнозинството от вас не ги познават тия знаци![]()
Das Feuer liebt mich
"Комплекси"- любимата дума в тийн форума, която се употребява, когато някой е безсилен.