Не знам, но не е нормално някой да обижда другите защото те може би имат някаква дреболия за някакви си 50 лева!Първоначално написано от Loshotia
И аз нямам много неща, но не обиждам тези, които ги имат. Казах само, че мак си струват парите и някой се обиди - не го разбирам.
aufwiedersehen!
Das Feuer liebt mich
Ми гледай сега. Това е тийн форум и като цяло тези 50лв(да речем) са много за децата да ги дадат за нещо. Ясно е, че ако си на 14, е малко вероятно да работиш и оттам ако дадеш 50лв(примерно) за нещо, веднага( най- често от някаква форма на завист) си обвинен, че харчиш на тати и мама парите. Друг е въпросът колко е редно от етическа гледна точка някой да ти се бърка в семейния бюджет. Аз лично много мразя някой да ми прави сметка на парите и на това колко дневно ми дават родителите или колко пари давам за дрехи.Първоначално написано от BlackMeow
За козметиката на мак нямам наблюдения, затова и не го коментирам. Подразних се на епитетите.
Мацки, здравейтеИсках да ви попитам - нали 204 минава покрай новия мол ;?
![]()
204 мисля че не, но 604 минаваПървоначално написано от jFoxx
![]()
![]()
ОууПървоначално написано от koshtramba
Извинете ме...
И аз не го видях. А иначе не е толкова по различен от Сердика-та :Д , но си харесах едни страхотни обувки от хуманикПървоначално написано от Molzinka
![]()
хаха моля ви хора! Във Варна, чакаме да открият още 2 моля и вече ще имаме 5 хахаха
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
не думааааааааааайПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
++Първоначално написано от POLLINA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахахаха, и това ако не е повод за почерпка, не знам кое е!Първоначално написано от dimi93
Тея молове ужасни, мразя ги!!! Дано земтресение да ги срути! И 5те!![]()
![]()
аз щях да ходя в събота,ама мойте приятелки ме помъкнаха по Витошка да си търсят рокли за не знам си какво ;/
МОМИЧЕ!
Няма! ):Първоначално написано от FatallyGirl
Но искам един увеселителен парк, омръзна ми от молове :/
Първоначално написано от Sintya
И на мен ми писна от тях...искам София Ленд![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Ходих онзи ден...нищо особено не си харесах
някой питаше дали има Bershka - дам, има![]()
СУПЕР Е!![]()
Molq vi nqkoi 6te mi kaje li s koi avtobus moga da stigna do mall-a za6toto hodih no s kola i ne vidqh koi spirat pred nego nai hubavo nqkoi ot centara da bude ili koito znaete ms predvaritelno![]()
204 и 604
То MAC има и в Седика,както и Кенвело(някой беше казал,че го няма там) Иначе Мола е як,но на мен ми е малко далеч.Предпочитам си Сердика.. :ДПървоначално написано от blackeye