.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    еми от около 3/4 седмици не съм пушил цигари , само трева и съм я намалил малко . Нз дали затъпяваш , но когато съм напушен и съм доста любопитен и участвам в час , много съм активен
    даже ,когато съм на изпит не се притеснявам и преписвам без задръжки докато другите ги хващат ,защото почват да треперят и се притесняват.... но като цяло после много спа и пропускам голяма част от деня... забелязах ,че когато бягам и се изморявам много бързо , което не ми харесва

мии не виждаш ли след години употреба на марихуана и там другите му "плевели" тревоманите на ко мязат !?
    пълни дробове,и ко като си надъхан и ти идвал "пауъра" нали го видех един такъв....смешник

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ше станеш тъп като г*з ако пушиш 1 път в седмицата ти ми говориш за всеки ден
    мммне...
    Брях,брях

Град
    София,Люлин
    Еми принципно тва е мит че от тревата се затапява.Ако човек почне да я употребява преди 15 годишна възраст има вероятност от мозъчни овреждания.След 15 годишна възраст организма абсорбира 99 % от съставките и няма опасност от мозъчни овреждания.Не казвам че е съвсем безвредна за мозака но просто лица под 15 години не е желателно да я употребяват защотото предизвиква шизофрения

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Тревата по градинките синее, птичките лаят, колите плуват а пчелите носят картечници и псуват като каруцар от Перник..

Забравих ли да спомена, че мозъчните ти гънки стават гладки като бебешко дупе?
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Вземи се порови. Мисля, че Чичко Гугъл ще ти отговори на всички въпрос. А и всеки здравомислещ човек би се досетил, какви ще са последствията. Това не ти е сладко, а марихуана - подчертавам. Има хиляди такива задавани въпроси, ако се поразтършуваш ще намериш.. а и не виждам какво толкова те влече това и как може да се съсипваш по този начин? Така като гледам, след време не те виждам със семейство.. какъв пример ще им дадеш - идея си нямам. Нямам намерение да те критикувам, има кой.. но недей се разваля по този начин.. след време, ако не вземеш мерки, сам ще видиш как ще затъваш
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си