- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувството наречено - ЛЮБОВ
Как бихте описали чувството "ЛЮБОВ" ?
Изживявали ли сте го някога?
Влюбени ли сте?
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
три изпита за двеста марки и едно прасе
чорапи <3
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Тъп, тъп - колко да си тъп?
Тъп, тъп - ти си по тъп!?!...Първоначално написано от SemperFidelis
и не е по темата
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
гаденмазен
задник съм
Няма такова чуство ! Който го казва е най-големия заблуден човек ...И още по заблуден ако и го защитава тази теза ...Та ,няма такова чуство ...След време в някоя двойка започва няква загриженост ,която всички викат "Любов" и като стане някой фал и аре махай са в тъча не ща да те виждам ... А и след време даже се губи смисъла да думата "любов" ...
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
maksimal ...Първоначално написано от d3d0ks7eR
Първоначално написано от SemperFidelis
не съм влюбена
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да си влюбен и да обичаш са две напълно различни неща.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от maksimal
чувството любов - дай пари и да правим любов
аа никога не съм бил влюбен неискам и да бъда![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
[/quote]Първоначално написано от SemperFidelis
ae tih0 e
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Научи БЪЛГАРСКИЯТ език и пиши на кирилица.Първоначално написано от maksimal
явно някоя мацка бая силно те е наранила за да го твърдиш товаПървоначално написано от d3d0ks7eR
съжелявам те
![]()
по темата: любов за мен е... чувство като никое друго,нещо прекрасно,което не може да се опише с прости думи.Чувство което поражда толкова други заедно с него...чувство на загриженост ако любимия/та не се чувства добре имаш чувството че теб те боли също така,а ако е радостен/на летиш в облаците заедно с него/нея..дори когато имаш чувството че това е най-лошия ден в живота ти една негова/нейна дума един негов/неен жест и от най-лошият ден се превръща в най-хубавия,а дните прекарани заедно са изпълнени със спокойствие и радост.А когато те гушне имаш чувството че нищо лошо няма да ти се случи..А целувката е израз на тази голяма любов.. (извинете ме че се унесох) това е за мен любовта (по-скоро част от това което е за мен,просто не искам да ви отнемам от времето да четете)
![]()
Момче стига си използвал цитатите на другите много е дразнещо некво немога те разбера кво искаш да покажеш или кажеш бате ако ще наизустяващ символи като първобидните поне си кажи че си първобиден нали да знае да не се притесняваме за тебПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
ама първобиден ли е,я кажиПървоначално написано от FAIL
задник съм
Ем нека той си го признаеПървоначално написано от pentxayc
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
ааа... искам да затоплиш
задник съм
Поправи си поне думата...
Ами преди си мислех, че има ... сега мисля, че няма такова нещо ... незнам това е много странно чувство че да се описва.
Според мен това е чувство което те кара постоянно да мислиш за обичания човек, да не можеш без да го чуеш, без да го видиш... без да знаеш как е. И не защото ти се нуждаеш от нещо , а просто защото те е грижа за него. Чувство което те кара да затаиш дъх когато го видиш, което те кара да цениш малките неща. Да се чустваш добре даже само от това да седите и да се гледате без даже да говорите и да се докосвате ... Чувство което не те кара да спиш, не мислиш за никого друг. Чувство което не може да ти позволи да изневериш.... Това за мен е чиста любов . Но това се случва много рядко , а и когата се случи бързо отшумява и се превръща само в навик от това да обичаш. И все пак има такова нещо!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
ШШШ ходи в Нов Български после стани преподавател по Български език и ще можеш да намираш пре достатачно грешки на децата ама парво отиди в детската и в училище да ти дадат началното образование господин философчоПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
продавам кози моля обадете ми се
задник съм
Любов има. Рядко.
Привързаност също,която се бърка с любовта. Твърде често.
Реално не смея да твърдя,че знам какво е любовта.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Има любов и жалко за хората, които не са успели да я усетят...но само това, че не разбирате нещо или не сте го изпитали не значи, че не съществува. Това е най-хубавото чувство на земята!
има я, има я.
поне мен ме е намерила ..
ама много хора се подиграват с това вече,
което е жалко.