- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувството наречено - ЛЮБОВ
Любов има! Но както се казва: "Любов има,но трябва първо да я създадеш - чуждото сърце се взима,когато своето дадеш!"![]()
Любовта е едно от най-висшите чувства,което човек е способен да изпитва. Любовта е навсякъде около нас!
И м/у другото се сещам за един цитат от "Песента на колелетата": "С мъки,с нещастия е пълен тоя свят,но все пак има нещо,което е хубаво,което стои над всичко друго - любовта между хората!"
Преди 2 години го изживях за пръв път.
Дори не знаех,че е любов.. не вярвах,че е това..Имах толкова връзки преди т'ва,но просто чувствах нещо специално.
След като се разделихме разбрах,че е било любов.
Първоначално написано от pentxayc
къф ти е номера
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За добро вече не се заблуждавам. Мъжете с добро възпитание се самозалъгват, че търсят хубава и умна жена и проектират представите си, колко е умна, тази, която искат. Жените пък са затвърдили митът, че търсят, добричкият, чувствителен и умен мъж, когато търсят просто хубав или поне да е богат.
Дори в началото бях силно озадачен, защо високите темерути, или пъпчивите глупаци с много богати родители си тръгваха с момичето.
Е предполагам, че може да има 3-4 на нашата планета, дето наистина да обичат. Знам ли, обичам фантастиката....
Ако трябва да сме честни ти си "най-големият заблуден човек" в случаяПървоначално написано от d3d0ks7eR
Нека само да те светна, че тази загриженост която започва след време в някоя двойка се нарича "Обич", а не "Любов".. Там, където свършва любовта, започва обичта, но по темата "Любов" не мисля, че могат да говорят хора, на които това чувство им е непознато както на хората са им непознати "зелените човечета с антенки по главата"
Незнам за вас но според мен няма любов поне засега така мисля не мога да си го обясня просто как двама ще са толкова влюбени че да изживеят остатъка от живота си заедноако някой може да докаже че има любов може и да ме разобеди
![]()
Според мен истинската любов е изчезнала малко по малко зарадии все по разпуснатите поколения.... мноого малко хора искат да се обвържат в дългаа връзка с любим човек... ноо въпреки всичко все още се срещат хора коитоо обичат истински... ии мога смело да твърдя, че съм сред тях .... Обичамм си слънцетоо невероятноо мноого!!!
Любовта се е преварнала в пари, коли, апартаменти .. силикон ... тва е.. Истинското пламъче го няма.. Среща се единствено при обикновенните хора- онези, които оценят дории камъчето, дадено от любим човек ии го пазят доо сетния си дъх ...![]()
![]()
Mже би е такаПървоначално написано от nakata9669
![]()
![]()
Mоже би е такаПървоначално написано от nakata9669
![]()
![]()
Бих го описал като приятна болка в стомаха
ДА влюбен съм лудо в едно прекрасно момиче
Незнам н е съм била влюбена досега.Нямала съм чак толкова сериозна връзка![]()
MoH <33
http://www.bgstar.eu/GaLkAsS
Любовта е чувство което го е имало и ще продалжава да го има независимо дали искаме или не. Аз лично съм се влюбвал два пъти и двата пъти свърши зле, затова сега се оглеждам само за секс а не за нещо по сериозно.
не може да се опише...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Любов - много обширно понятие, за всеки различно. Има го в големи коичества.
И да, влюбен съм.Но любовта е несподелена.
Засега.
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...