- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 32/
Кажи го като разбереш всичко за мен или след някоя друга годинаПървоначално написано от girlche
![]()
Разглеждам разни работи . .Първоначално написано от girlche
Животът не се ръководи от волята или намеренията. Животът е нерви, фибри и бавно изграждани клетки, в които зреят мисли и се раждат поривите на страстта. Чувстваш се сигурен в себе си. Мислиш се за силен. Но цветът на един предмет в някоя стая или утринното небе; обичан някога парфюм, който събужда смътни спомени; стих от забравена поема, която отново прочиташ; фраза от пиеса, която отдавна си престанал да свириш - това са нещата, от които зависи животът ни, уверявам те, Дориан. Браунинг го е написал някъде. Ние не владеем чувствата си. Има мигове, когато внезапно облъхналият ме аромат на бял люляк ме кара да изживявам отново някой от трепетните месеци в моя живот.![]()
Лъчо , понякога човек се изненадва от това на кого му пука за него.![]()
не вярвам.. баси сеира ше еПървоначално написано от Luci
![]()
иначе аз ако не съм прецакана, то кой![]()
ЗащоПървоначално написано от Metal
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ти добрече мене не познаваш!Първоначално написано от Metal
![]()
респект не копира ,респект окупирааа![]()
тва беше сарказъмПървоначално написано от lenito_sf
не го казвам сериозно
Питам, щото неска цял ден обикалях там и не го видях![]()
"You were deceived"
Това е невероятно...Първоначално написано от iveetyy
пп - Вече съм се отказал да се влия от мнението на другите и да се мъча да се променям. Това не значи че не ми пука. Любопитен съм за мнението им за мен. Ей сега Пламбата вика че съм можел много неща и че искал да е кат мен...Защо иска да е кат мен. Той не ме познава че да знае какво иска.
Дориан Грей се превърна в една от любимите ми книги след като я прочетох![]()
"You were deceived"
След време ще разберешПървоначално написано от girlche
![]()
дабеееее...га не го видишПървоначално написано от Luci
![]()
![]()
Хенчитаааааа![]()
![]()
![]()
еййййй ти си един от нас супер пич си и бих казал че ти си ми най добрия приятел(дори и от тея на живо)Първоначално написано от Metal
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
свети нощемПървоначално написано от Metal
нашия спътник
![]()
Мии аз от това , което съм видяла от теб , си изграждам едно мнение ,че си пекан и ,че имаш готин характер . . Добър приятел сиПървоначално написано от Metal
![]()
пп: и аз винаги см се интересувала кво мислят другите за мен![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
бях твърде зает да раздавам листовките на нащо даскалоПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
"You were deceived"
Лъчо , може да не те познава изцяло и както ти мислиш да не вижда все още лошите ти страни ,
НО все пак е видял добрите ти и иска да има тази част от теб.
Защо не ?
И какво всъщност като имаш и лоши страни ?
Да не би някой да няма ?
Всичко е баланс.Мога да ти кажа,че засега и мен ме кефиш страшно като човек.Особено при положение , че имаш още толкова време за развитие.Не се подценявай.Не бъркам много за хората.Имаш и лоши страни предполагам,няма да споря.Ще излязат,пак предполагам,наяве за някои.Но важното е , че ги има и добрите и то доста.
П.п.Днес ме е обзело някакво настроение да разсъждавам по начин,по който май само аз си се разбирам.. ;д
Не ме познаваш практически. Знаеш една хилядна от мен. Как може да съм ти най - добрия приятел?Първоначално написано от plamba95
по-скоро 118, 144, 138 да ги има..не мойтоПървоначално написано от Luci
![]()
Мнение... Мсичко опира до мнение... Но мнението не се ли променя? Не ни ли подвежда във някой случеи? Никой не може да бъде сигурен за нищо.Първоначално написано от girlche
Ами позволи на хората да опознаят и другата част от теб.. дори тва да е само един човек. .
аз например си имам такъв.. точно един..който знае всичко. Човек, който намирам за моята друга половина![]()
Много е добра.Първоначално написано от Luci
![]()
Има едно но.. Но никой като не е видял лошите ми страни? Защо смяташ че не са повече? Всеки и всичко има недостатъци. Във някой случеи те са малко, във други те са много. Живота е гаден. Тва е.Първоначално написано от iveetyy