- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 32/
Дрехи тип циганска му работа. Очите ти ми се струват разфокусирани. прическата ти не стрява. Не ми харесвашПървоначално написано от littlemissplanet2009
и са кво, да ти се кланям ли . .Първоначално написано от littlemissplanet2009
![]()
Може ли да те наричам Лени, понеже и другите те наричат така?Аз съм Симона иначе, приятно ми е
![]()
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Ама няма на кво да се кланимПървоначално написано от lenito_sf
![]()
1. Това не си ти, ако беше ти нямаше да си постваш снимка и то без причина в тази тема.Първоначално написано от littlemissplanet2009
2. И да беше ти-пак си грозна, съжалявам![]()
ест, както ти харесва. :PПървоначално написано от ILoweSea
Приятно ми е Мони. ((:
Лъчо .. boww![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
пфффф... това ти ли си ?? Браво бе на много високо ниво си, че айде да не продължавам...Първоначално написано от littlemissplanet2009
И се мислиш за хубава, ако въобще това си ти
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
олееееее шшшш littlemiss..... я внимавай кви ги говориш че щти оскубя изкуствената коса![]()
![]()
тук съмкакво ново
![]()
Ама чакайте не ми харесва наистина. Обеците и също така могат да се намерят тука по 2 лева във циганската махала и има тъпа усмивка. А погледа и се едно са я цапнали със нещо. Не е ли така?![]()
дабе, вярваш лиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Драсти Нани .. отново![]()
![]()
ахам .. явно и теб не познавамПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
Аз съм Лили, приятно ми е.
![]()
![]()
Хеничкеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
яла да плюеш и тиПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
Лъчо, кривогледо е момичето от снимката![]()
Здравейте![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
littlemissplanet2009 Нека приемем че е тя бе. Кво лошо? Момичето си има самочуствие. Нима има лошо във това.
ПП - Мога да кажа, че във тоя форум ако прегледаш темата за снмки ще намериш далеч по хубави от теб. Приятен ден.
по кой ,как ,защо,чек да четаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
пс. кво пр?
![]()
Лили![]()
ми ти?
А тва дето е облякла и най-глупавият циганин няма да го облече.Първоначално написано от Metal
![]()
Може да не е кривогледа, а така да изглежда. Пък и що да не е тя? Не можем да докажем едното, не можем да докажем и другото.Първоначално написано от lenito_sf
![]()
йоуууПървоначално написано от hlopar
![]()
Хени, чети на предните 2 стр май![]()
Лъчо, тя се скри![]()
ммм ма мен мн ме дразнят такива кифлиспоред мен ставаш само за littlemiss-шикер маала
![]()
с това облекло
![]()
Еми не вярвам, че е тя и да беше пак е грозна, пък в гугъл има толкова красиви, че точно пък една циганка е избрала, че ... Ау, направо усмивката ме подлудяваПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ааа не се безпокой, ще се намерят цигани да го облекат (: . Ама българин не вярвам... пък и после що ни наричат циганска държава!?Първоначално написано от ILoweSea