- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 32/
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=333190 токущо ми стана лошо . .![]()
Какво?Първоначално написано от lenito_sf
http://www.vbox7.com/play:2a0ca117 лен поздрав. Ама прочети текста. Ако искаш спри звука
![]()
Лъчкоо, как си ?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
аха аъххххблааааааааПървоначално написано от Metal
![]()
ПС Тва се вика звучна песен . . по-плашещо от някой мой любими тракове![]()
Ми г/дПървоначално написано от girlche
ти?
Ивее. как сии, какво праиш ?Първоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
Здраастии Ивее![]()
![]()
Здрастии Пламбаа,
как сте?![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
бивам ^Първоначално написано от Metal
Бтв - песента е по дествителен случейПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Хей , Лъчо , песенто на Rammstein дето я пусна радва ! ;d
Лении, супер съм , преди 20 минути се прибрах , досега ядох и така..са малко чат. ;d Ти ?
Гърълче (мисля,че беше Яни..съжалявам,много имена ми станаха. ;d)
добре съм,ами ти ?![]()
Кво плайкаш :PПървоначално написано от girlche
и тя отвори уста . .Първоначално написано от Metal
![]()
и не я затвори повече![]()
ми аз не съм мн добре ...Първоначално написано от girlche
скучно ми е ...
Такам..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
до преди малко се тъпчех с един сандвич.. сега нищо.. чудя се кво да праа после .. филм или напрао да си лягамПървоначално написано от iveetyy
![]()
Първоначално написано от iveetyy
Ти как си?
![]()
скучая, ти ? :PПървоначално написано от Metal