- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра за зъби?
Някой има ли някакфо инфо по въпроса?
Как се използва, колко струва, има ли някакъв вреден ефект и т.н.![]()
2 лв е, арабска е по принцип, купува се от аптеките.
Иначе, мисля че не се произвежда вече, но може и да греша. След като се измият зъбите се слага, като паста е.
Пробвала съм и има супер ефект. Но пишеше, че не се препоръчва за пушачи.
http://www.biocosmetics-cattier.com/...ind=12&prid=68
ем това намерих, а до колкото разбрах се използва за избелване и не е толкова вредна колкото избелването на зъби което се прави при стоматолог
Ама търкат ли се зъбите с нея?Първоначално написано от Sintya
Иначе аз не пуша.
Утре ще ппотърся в някоя аптека, мерси![]()
Ми една кутийка пълна с бял прах, който се трие с четка за зъби. Аз го използвах след измиване с паста за зъби. Имаше ефект.
А има такова прахче и за пушачи и за непушачи, това не е проблем![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз имам пудра за зъби. Значи, то представлява един бял прах - с някакъв мирис на мента е моята. И просто след като си измиеш зъбите, докато още четката е влажна, тупваш - леко - върху тази пудра и започваш да си миеш зъбите както с обикновена паста за зъби, но само веднъж. Смисъл аз като си мия зъбите слагам веднъж паста, мия си ги, после слагам пак, а с пудрата се прави само веднъж. Има видим ефект. Относно откъде да си я вземеш - не знам. Баща ми работи във фирма за разни перилни препарати, такива пасти за зъби, ала бала.. абе разбираш.. сапуни, и тн.. и от там ми я носи.
Първоначално написано от lovey0u
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
koookzy, ако ти я носи в опаковката, в която и се продава, ще споделиш ли какво пише на етикета като име и фирма?
аз пък за пръв път чувам![]()
Изглежда интересно. Може да я пробвам.![]()
А има ли я на различни грамажи ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ами.. не.. не е в опаковка, смисъл той може да взима за вкъщи да речем неща, на които име паднал етикета, разляли се се малко или нещо подобно, ще се опитам да снимам самото.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Нещо не успях да си редактирам отговора, та ето ги обещаните снимки, съжалявам, че така пред огледало, но в банята там беше най-хубаво качеството.![]()
отпред / отгоре
отворено
отзад
![]()
Майка ми ползваше една розова за пушачи, имаше ефект, но не било хубаво да се ползва често. Тя си взимаше на 2-3 месеца и и стига за 2 седмици някъде. Ползва се след пастата, топкаш четката и търкаш![]()
От къде може да се купи и колко струва ?![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
от аптеката
около 2-3 лева максимум
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Сода бикарбонат, Бромелаин.
хахахха,предполагам върши същата работа като содата..
Aбсолютоно същото е и моетоПървоначално написано от koookzy
купих си някаква за 1.80, FreshWhite пише, с вкус на ягода.
Ще я пробвам след малко.![]()
Да ти кажа, няма много общо със содата. Тая на линка е някаква друга.Първоначално написано от LovEsIckk
Току-що я ползвах, зъбите си ги чувствам много чистички, а тя изобщо не е такава грапава и не е като содата. Много по-нежна е![]()
Ау,добре Жоржиньо.. Адски много се радвам за тебе.
A имах преди няколко години такава пудра не помня колко стуваше, беше във една бяла кутиика като от крем и на капака имаше една голяма усмивкаИзбели ми ги простоо перфектно, но свърши и после не можах да я намеря никъде
![]()
А след колко време има ефект?
При мен още първият път имаше видим прогрес, но не е много хубаво да се използва постоянно..