.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Голям фен Аватара на shadows92
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    След колко измивания има ефект? И през колко време се миеш с т'фа?
    :P Някой ще ми отг. ли?
    Да и аз искам да знам купих си я преди седмица и ми е интересно??

а аз искам да питам след като престанете да я използвате веднага ли започват да стават по-жълти зъбите и по-жълти ли стават от преди?
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Аз всеки ден си ги мия с пудрата. Нямам никакви проблеми за сега.
    От 2 седмици я ползвам. И да, има ефект.

утре и аз ще си купувам стискайте палци да намеря и 3те вида има ли някаква разлика в това за пушачи или эа не пушачи? :P

Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    в формата на перла
    има 3 различни вкуса - банан,мента, ягода
    арабска е
    влажна четак за зъби се ''топва'' в пудрата и се търка 2 мин после изпплакваш с вода
    има я в аптеките - 1.80
    с големи сини букви пише Fresh White
    дано съм помогнала
    мерси мног0

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    много противоречиви мнения...още се чуда дали да си взема.Тези,които я използвате на всяко миене на зъбите ли минавате след това с нея?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    много противоречиви мнения...още се чуда дали да си взема.Тези,които я използвате на всяко миене на зъбите ли минавате след това с нея?
    dnes tarsih v nqkolko apteki nqmat kazaha 4e ve4e sa spreli da q proisvejdat mn iskah da si vzema no si vzeh 1 pasti kazvat se Pearl Drops DAILY WHITENING ami polzvah q 2 puti dnes ne uvrejda emaila mislq 4e e dobra ima i po hubava kolebaeh se dali da si q vzema ama vzeh 2 ot tezi a inache dr se kazva Pearl Drops HOLLYWOOD SMILE davat ti i skala na cvetovete na zubite da sravnqva6 kazvat 4e za 3 sedmici izbelva zubite i ne ru6i emaila abe hubavi sa dano sam pomognala oh iskam i tazi pudra vuv formata na mida chudesna e :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от eLiiTo0
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    dnes tarsih v nqkolko apteki nqmat kazaha 4e ve4e sa spreli da q proisvejdat mn iskah da si vzema no si vzeh 1 pasti kazvat se Pearl Drops DAILY WHITENING ami polzvah q 2 puti dnes ne uvrejda emaila mislq 4e e dobra ima i po hubava kolebaeh se dali da si q vzema ama vzeh 2 ot tezi a inache dr se kazva Pearl Drops HOLLYWOOD SMILE davat ti i skala na cvetovete na zubite da sravnqva6 kazvat 4e za 3 sedmici izbelva zubite i ne ru6i emaila abe hubavi sa dano sam pomognala oh iskam i tazi pudra vuv formata na mida chudesna e :P

що ли направо ми засмърдя на реклама...
    днес си се регистрирала специално за да си похвалиш пастата за зъби.

"Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!"
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За какво служи тази пудра? Избелва зъбите ли?

Представете с к'ви боклуци си миете зъбите, щом струва 2-3 лв.

тая в кутийките,като перлички,има ли я още?
    От доста време не съм я виждала...

Не е ли малко съмнително евтина? И след колко миения се вижда ефекта

Цитирай Първоначално написано от Everywhere
    Не е ли малко съмнително евтина? И след колко миения се вижда ефекта
    Не всичко, което е скъпо, е качествено!

Не съм я ползвала, но ще разпитам за нея.

А гледам тук за хлябна сода съм чувала .. някой пробвал ли е ии какво е усештането ?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от iwssuto
    А гледам тук за хлябна сода съм чувала .. някой пробвал ли е ии какво е усештането ?
    ами все едно си миеш зъбите с паста, но някакси е се чувства малко по плътно, гъсто / не знам точно как да се изразя / . И знам, че е хубаво след като ги миеш със сода бикарбонат да жабуриш с лимонов сок/лимонена киселина разтворена във вода 1-2мин. максимум
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Се ми се ще,че съсипват зъбите тия пудри.Не съм пробвал,но според мен при спиране на употреба пожълтяват още толко!Имаше доста въпроси относно това дали пожълтяват при спиране,защо никой не отговаря?Срам ли ви е?

Интересно.. Може и да си взема.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Се ми се ще,че съсипват зъбите тия пудри.Не съм пробвал,но според мен при спиране на употреба пожълтяват още толко!Имаше доста въпроси относно това дали пожълтяват при спиране,защо никой не отговаря?Срам ли ви е?
    . . . според мен след като си доволен от резултата не е нужна ежедневна употреба и 1 път седмично е достатъчно за запазване на белотата
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Профилактично казваш ти!

Днес си взех такава пудра, която бяха описали по-горе. В кутийка под формата на перла, с вкус на ягода. Взех си я от аптеката за 1.65 лв. След време ще ви пиша дали помага.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    на мен зъболекарката ми каза че е много вредна и може да се получи кариес на шийката на зъба ( квото и да означава това)
    never never let you go you are the one i'm surching for....

На опаковката пише, че предпазва от кариеси. Следователно щом предпазва, няма начин да навреди на емайла. Но не съм зъболекар, не мога да кажа със сигурност.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мисля и аз да си взема.
    Каква е разликата между тази за пушачи и непушачи.. в смисъл, ако ползвам за непушачи, въпреки че пуша дали ще има някакъв проблем

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от mushmorocheto
    На опаковката пише, че предпазва от кариеси. Следователно щом предпазва, няма начин да навреди на емайла. Но не съм зъболекар, не мога да кажа със сигурност.
    Е те няма да напишат, че е възможно да се получат кариеси не знма си къде.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    От къде си я взимате тази пудра, аз толкова обикалях по едно време за нея и така не я намерих .. навсякъде където питах ме гледаха странно ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си