.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    ако искате истински бели зъби си вземете лентички за избелване на Крест, малко по скъпи са 60лв, но поне няма да ви докарат проблеми със зъбите и няма да ви ги направят чувствителни

http://www.youtube.com/user/heather1.../9/NdxGO7-d_mg

има ги и в БГ
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    ако искате истински бели зъби си вземете лентички за избелване на Крест, малко по скъпи са 60лв, но поне няма да ви докарат проблеми със зъбите и няма да ви ги направят чувствителни

http://www.youtube.com/user/heather1.../9/NdxGO7-d_mg

има ги и в БГ
    Тая мацка изглежда с изкуствени зъби.. много противно, много fake бяло, абсолютно нереално е.. по-бели са от бялото на очите и, това е просто прекалено...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    не знам може, случино видях че използа на Крест
    в една опаковка за 60 лв има около 20 лентички, така че спокойно могат да се разделат с някоия приятелка
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от mushmorocheto
    На опаковката пише, че предпазва от кариеси. Следователно щом предпазва, няма начин да навреди на емайла. Но не съм зъболекар, не мога да кажа със сигурност.
    Мили хора, помислете добре преди да вярвате на опаковки... Особено на съмнителни такива и на такива, които си противоречат. Например: Избелващата пудра за зъби ERIDENE действа без да надрасква емайла и малко след това виждаме активните съставки... ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Сода бикарбонат, Бромелаин. ... Ами ако ми позволите да съм леко саркастична.. Нее абразивната повърхност и киселинността на содата не биха могли да наранят по някакъв начин непроницаемата обвивка на един зъб, който би могъл да се счупи просто от дъвченето на химикалки...

някой знае ли от къде в Ст. Загора мога да си ги купя?

А вие след като си измиете зъбите с пудра, след това миете ли се с паста или не?

Голям фен Аватара на explosion_
    Значи.. аз ползвам Cattier много съм доволен ефекта е видим! Освен че избелва, заздравява емайла и действа срещу зъбния камък. 50 грама е само че е доста скъпа 15,90 е моята, може да има и по-евтини не знам пък и не мисля да я сменям доволен съм !

ПП. Има ги в повечето аптеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си