- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- някакви странни петна по пениса .....
зна4и от около 1 година по стеблото на пениса ми имам някакви странни петна или папки нензнам как да ги наре4а зашото незнам какво е ...на 17 години сам и оше не сам правил секс....хигиената ми е добра ....при ерекция се оголемяват ...моля ви даите някаква информация какво може да е ???извинявам се 4е няма как да пусна снимка ...ако някои може да пусне снимка на някви вазможни такива ще ви кажа какви са
![]()
мисля 4е са мастни жлези но не сам сигурен...ако някои може да даде снимка на такива ще потвардя
да такива са![]()
![]()
какав гел или някакав крем би препора4ал или не6то друго ..ili nqma smisal
Хах имал съм такива цял живот...Но на кожата около главата.Не ми пречат особено да ти кажа чесно...
аз съм на 14 години и имам същия ти проблем.споко не се тревожи това не е нищо което може да ти застраши здравето по никакъв повод.аз имам същите пъпки и при ерекция се уголемяват,но при мен са далече по-силно изразени,забелязал съм че отделят някаква слузеста течност като мас по някой път.
имам ги от 12 годишен някъде.
споко нищо ти няма!
Има разлика. Едните са Fordyce Spots, другите са Pearly Penile Papules.Първоначално написано от janesplinters
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
а някаква мазилка поне за 4асти4но премахване ???![]()
Мисля, че няма.
А и приятелю, като си на 17 години, поне не успя ли да научиш в училище как се пише ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Сърбят ли те?
Ако не те сърбят, няма от какво да се боиш. Аз също имам такива, отначало не ми харесваха и отидох на лекар, а той ми каза, че си е съвсем нормално и няма от какво да се притеснявам...