- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на секс
Здравейте! Моята приятелка ми сподели,че когато започнем да го правим,тя се чувствала "като листо".Тоест каза,че и се виело мноого свят,треперила,безсилна била един вид...Обяснете ми малко тези работи,защото никак ме нямa с женскитее му работи![]()
))
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
С една дума "и трепери под лъжичката".Радвай ,значи,че има голяма тръпка!
Следващия път я карайте по-бавно. Направи й масаж, въобще постарай се да се чувства максимално добре още от самото начало - не е нормално чак свят да й се вие!
Азз се чувствам като Плаващ параход![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми се случваше преди, просто мислех че секса е нещо лошо и никога не можех да се отпусна , треперех , беше ми лошо и така ... обаче както казаха , ако позабавите темпото и и направиш масаж да се отпусне и всичко което ти идва на ум ... мисля че ще се оправиУспех !
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Добре, не разбрах.. Искате да кажете,че не се отпуска ли?!..Невъзможно е да не е отпусната..Тя самата си го казва "чувствам се като лист" .. До такава степен е отпусната...Възможно ли е това да е от удоволствие![]()
Първоначално написано от wentura
Възможно е![]()
![]()
омекват и коленцата...радвай се бе пич![]()
Първоначално написано от finger4o
Ей,малък хулиган,на колко годинки си........Първоначално написано от wentura
Не знаеш,що е оразъмDamn!
Първоначално написано от Doga
Човече,знам какво е .... На 19 съм,обаче честно казано, наистина мисля ,че я задоволявам.. Ама аз да си попитам де..) Нали се сещате малко помощ от съфорумци не е излишна
Първоначално написано от wentura
![]()
Щом се чувства така, значи напредваш !
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
Като го правите,тя нека да е на крака,а с ръцете да се подпира на маса или нещо подобно,ако по време на акта й омекнат капа4ките и почне да преплита кълките,значи си успял....Enjoy!!!![]()
+Първоначално написано от Doga
![]()
Еми радвай се на мен също ми се случва. Преди 4 години когато за първи път спах с приятеля си беше точно както ти го описваш и нямаше нищо по хубаво от това. Сега 4 години по-късно чувството е същото за което много се радвам.Така че споко това е супер яка новина за теб.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Аз пък се чувствам като стюардеса...само прошепвам няколко мили думи в ухото на пилота и той вдига самолета![]()
Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark
Първоначално написано от bubule4ka95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Лошо е когато се чувства като дърво, ако е като листо - няма проблеми. Удоволствието е голямо. А пък и хората са го казали вече: "От Икебана дървесата ги боли"Първоначално написано от wentura
![]()
Първоначално написано от sexualist
Мммм да народна мъдрост!![]()
Тааа радвай се, че до такава степен я владееш...