.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кръв

Кръв

Напоследък ми се струпаха доста неща, под много голямо напрежение съм, нямам никакъв апетит.От няколко дни не съм хапнала нищо, карам само на цигари и вода и днес повръщах кръв.Някой може ли да ми даде съвет какво да направя освен да се консултирам с лекар ..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Яж! И иди на лекар!

Град
    София
    Кво искаш сигурно си на 12 и си 40 кила... цигарите съсипват...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Яж! И иди на лекар!
    тва + добавка
    Сирай цигарите докато не е много късно !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

О, отрязах си ръката. Кажете ми, защо липсва?
    Много ясно, че ще повръщаш кръв. К'во да повръщаш? Храната дето не си я яла?
    Ужас. Сами си го причинявате. Върви на лекар и почвай да ядеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Повръщала ли си преди да повърнеш кръв?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

то не е казано ,че е повръщала буквално кръв ..ако е повръщала и преди това най-вероятно да и са се раздразнили сливиците и т.н. и е нормално да има леко кръв аз до скоро бях в болница ,защото след всяко хранене бърках с четката за зъби и повръщах да изкарвам храната си понеже 1 месец гладувах и накаря влязох в болница после ми беше гузно да ме карат да ям по малко колкото да има нещо и така,но смятам че мина този период.И се храни дори да нямаш апетит по малко поне нещичко.

почвай да ядеш ..
    спри цигарите ...
    отиди на лекар той сиг ще ти предпише
    антидепресанти ...
    приспивателно също може ... ...
    и къф е смисъла и кефа в това да се съсипваш ?!

Не съм повръщала преди това, просто станах сутринта, пригади ми се - отидох в банята и повърнах.Беше само кръв.Не го правя умишлено просто нямам апетит, отидох на лекар, първоначално не искаха да ме приемат, после ме мотаеха през всички лекари понеже не можеха да остановят какво ми има и накрая се разбра, че бъбреците ми са силно възпалени - най-вече левия.На 16 съм, наистина съм малко кг. - 44, но пък съм и ниска и съм със съвсем нормално телосложение.Нито съм слаба, нито дебела.Тааа в момента ходя по болници и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си