- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
Първо ще ви разкажа цялата си история,като за начало! Едно момче от съседния вход ,една вечер ме видя и в същия ден ме намери във фейсбука и ми писа " много си сладичка,много съм ти навит и какво ли още не :Х " след което ми поиска скайпа.Дадох му го,разбира се защото на мен много ми харесва.Просто изпитвам към него някакво привличане,но незнам дали е любов.
Когато ме намери във скайпа ми писа,че страшно го привличам и след което ме пита дали съм девствена.Аз му отговорих че не го интересува и той за този ден повече,не ме попита.Още първия ден искаше да отида у тях само да се целуваме и гушкаме (смисъл,не секс) .Аз не отидох защото бях заета,а другата сериозно,много сериозна пречина,че си има приятелка която е 10 клас,а се занимава с мен ,която съм 8 клас,а той е 12 клас.То няма нищо лошо това,че съм 8 клас ,обаче това че си има приятелка и й казва че я обича и какво ли още не пък се занимава с мене , простоо нямам думи.
. Минаха няколко дни от както си пишем.Той непрестанно всеки ден почти ме викаше у тях или долу пред блока,но аз винаги отказвах поради факта че си има приятелка.Аз го питах за какво иска мене,като има приятелка.Той ми каза че му е омръзнала (както тя така и аз мога да му омразна някога) ,а когато го попитах тогава защо си с нея,той отговори "ами и аз незнам" . Минаха няколко дни (в които само зарибявки,но никакви срещи) , след което една вечер той ми писа искам да те еба .. (това разбира се ми направи лошо впечатление,защото е много дитектен
) писа ми че не го интересува дали съм девствена или не съм,но за него било по добре да съм.Реших да му кажа истината и му казах,че съм.Той каза,че иска да е първия.Не мога да кажа,че не ме привлича.Ужасно е хубав.Той иска още на първа среща да го направим,ноо аз му казах,че ако го направя с него няма да е без чувства.Той ми каза,че чувствата идват след сексаа.. Много съм объркана.Незнам дали да му повярвам и незнам дали не си играе с мене и наистина да обича приятелката си,а просто защото тя му е омразнала и иска мене
!!
Другото е,че когато го видя със приятелката му ..ревнувам незнайно защо,след като още когато го видях за първи път със приятелката му и изпитах ревност.Незнам какво да правя ;(
Еми общо взето това е историята ми.Малко е оттегчаващо да четете толкова много,но моля да ме извините![]()
след което една вечер той ми писа искам да те е**
той сам го е казал....
явно ти го привличаш сексуално или приятелката му не му пуска...![]()
Какво да правиш?За**и го....В противен случай той ще те на**е тебе..![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Недей да спиш с това момче!
Първия път не бива чувствата да дийдат след секса, а онратното. Той просто е поредното л**но, което се е пръкнало на този свят (все тая, колко е хубав и те привлича)!
Помисли си, осми клас не е чак толкова много - според мен поне ти е рано за секс още. Освен това първия път е хубаво да си с човек, за когото знаеш, че държи на теб и ще направи вечерта (или съответното време на деня) незабравима!
Освен това толкова голямо момче ти е прекалено голямо - най-малкото никога няма да те вземе на сериозно! Просто го разкарай максимално бързо, защото иначе най-вероятно ще съжаляваш адски много!
Първо приятелката му му пуска.Второ,че аз също мисля,че след това ще съжелявам.Въпроса е,че съм объркана,защото след всяка дума която ми вика ме обърква още повече.Той ми казва че е на 19 и едва ли ще си играел с мен,но иначе е едно от най-красивите момчета тука.Но трябва да призная,че понякога красотата заслепява да виидиш лошото в него
![]()
![]()
Той ми каза,че чувствата идват след сексаа..
след секса с тебе ще дойде скес с някоя друга..
то щом веднага е почнал само за секс за те пита и говори .. ясно
не се забърквай с такива ..
That's it!Първоначално написано от raliichkaa
It's too late...
Саше тебе те знаем колко си уникална!Първоначално написано от Alexandra1993
Като момче ти казвам,че си играе с теб.Се едно като се наядеш да огладнееш,а не преди това.
ОДИН!!!
Не се занимавай с него... или поне не му пускай !
Единственото за което го прави е секса, след като го направите ако му е харесало ще те търси само за това, но не ми се вярва да зареже приятелката си . Ако не му хареса ... вярвай само ще те използва и после чао.
С това момче, колкото и да е красиво и да те превлича .... по добре не се занимавай ! Първия път е важно да имаш доверие на човека с когото го правиш... а не първия готов да си свали гащите и да ти го набута !
А и разликата ви е доста ...
Успех все пак !!!![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Съседка за секс ще иска да те направи.Може и да ти хареса да си правиш секс всеки ден.МРАЗА такива копелета който се възползват от момиченца като теб !![]()
Очевадно е ,че иска само да те наебе и да те прати да пасеш.![]()
Трябва да си доста глупава да си преебеш първия път с някой който почти не познаваш.
Абе ти имаш некви сериозни проблеми бате.Очевидно е че момчето хич не го ебе за приятелката му,а за тебе пък съвсем.Явно е толко загорял,че се хваща на първата наивница,дето сбара.Ти и сама се сещаш,че след като те изчука и ще те зареже,щото и ти си му омръзнала нали?
вай,вай..
Първоначално написано от finger4o
Добре де момчето иска да боцне с бандерол. Пробва се дали ще му мине номера