.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на playhard1

въпрос към момчетата

Здравейте. Искам да ви попитам, има ли момче, което да откаже на момиче, ако тя предложи да правят секс? Искам да кажа примерно сте гаджета, но има нещо, което може след време да не е добре за момичето? Бихте ли погледнали от гледна точка на момичето, има ли нещо, което може да ви спре, и да й откажете, въпреки, че и на вас ви се иска много?
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    искам да те попитам
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Има.
    обоснови се де, какво е то?

pentxayc дори не считам за нужно да ти чета коментарите, защото от теб човек нищо умно не може да очаква

"Искам да кажа примерно сте гаджета, но има нещо, което може след време да не е добре за момичето?"

Това не го разбрах какво искаш да кажеш :д иначе до това което успях да разбера мисля ,че си зависи от всяко момче момчета много интереси различни .. иначе специално за мене не виждам причина поради която бих отказал

Град
    фанете си направете групичка на интелигенцията от форума?
    задник съм

pentxayc забавен си

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Има.
    обоснови се де, какво е то?
    В темата питаш дали има такива момчета, казвам ти, че има - причините може да бъдат най-различним пък аз не обичам да пиша дълги мнения.

Град
    pentxayc забавен си
    знам
    задник съм

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако ходите няма причина да не правите секс. Темата е тип Ако.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Има. Бившия ми приятел примерно 2 пъти отказа да правим секс въпреки че имахме терен и всичко. После ми обясни че не иска да ме насилва и иска да мине време и да сме и двамата напълно сигурни във връзката си и че ще сме и по-нататък заедно преди да изгубя девствеността си. На момента не го разбрах но по-късно осъзнах че е имал право и че беше правилно да изчакаме. Годеника ми отказва секс ако е изморен или има друга работа върху която трябва да се съсредоточи. За сега не се е случвало да не иска защото може на мен да ми стане нещо но съм сигурна че винаги би жертвал секса ако става дума за здравето ми.

Аз смятам, че има всякакви момчета. Лично аз бих отказал секс, ако смятам, че нещо ще се обърка, или после момичето ми ще съжалява, че сме избързали, например.

Има доста причини поради които бих отказъл на момиче. Всичко зависи от обстоятелствата и настронието, но никога не трябва да се избързва ако не си сигурен в това което искаш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: въпрос към момчетата

Здравейте. Искам да ви попитам, има ли момче, което да откаже на момиче, ако тя предложи да правят секс? Искам да кажа примерно сте гаджета, но има нещо, което може след време да не е добре за момичето? Бихте ли погледнали от гледна точка на момичето, има ли нещо, което може да ви спре, и да й откажете, въпреки, че и на вас ви се иска много?
    Не.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Kyustendil
    Има..
    [b][color=black]Espa

Какво да не е наред бе батка? Като казваш неща във въздуха мислиш ли че ще поучиш точен отговор? Кажи каква е причината... И да има, но зависи от ПРИЧИНАТА. Ако е основателна - например физически последствия...или сериозни психически такива - естствено. Напиши реалната причина точно, ако искаш точен отговор.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си