.

Виж резултатите на анкетата: Харесвали ви идеята за темата като цяло?

Гласували
99. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, излишна е, всеки може да си прецени какво да облече.

30 30,30%
  • Да, добра идея.

69 69,70%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Какво да облека...в даден случай

Здравейте, идеята за темата ми изникна от един мой проблем.

Тук може всеки да казва да речем какво мероприятие му предстои, изключваме баловете, защото за тях си има теми и други му дават съвет относно какво е подходящо и какво не. Пишете, ако ви харесва, ако не.. ключ!

Та,моят проблем, в петък съм на конкурс - за рецитация - тъй като е национален, а и ще има разни доценти и така нататък, се чудех какво да облека. От една страна - ясно е, че нещо по-официално, не става с първите ми обути кецове, но от една страна си викам, да не се окажа единствената, някаква строго официална. Ще кажа и годините си, не знам дали има нещо общо, но все пак.. на 13 съм. Аз се чудех за някое сакенце с панталон и малко по-височки обувки, но не тип "стъпи върху мен, да ти счупя крака ", ами ниски платформи. Други идеи?

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Можеш и да пробваш някаква свежа ризка отгоре с елече, дето минава под бюста не мога да го обясня точно, с панталон и някакви елегантни обвчици.
    На мен пък ми предстои карнавал и ще съм в ролята на музка с висока,цилиндрична шапка. Идеи за облекло ?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен
    koookzy, съгласна съм с DarknessAngel, може да облечеш ризка с елече и дънки/панталон и обувки на ток. Или някоя рокличка, не строго официална и на ток пак...

DarknessAngel, аз цилиндричната шапка я свързвам с някоя дълга лилава (нз защо) роба/рокля.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Харесвали ви идеята за темата като цяло?
    Не излишна е

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Според мен темата е хубава, ама да не затъва. Защото през ден се пускат теми "ще ходя еди-къде си и там ще е еди-кой си, какво да облека?"

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Да, темата ми харесва.
    Междудругото какво ще кажеш за рокля малко над коляното?

Нещо такова: http://www2.victoriassecret.com/imag...vw/V258810.jpg
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

риза с бюстие и едни дънки или черен пантало мисля,че ще стои добре

но си е твое мнението

темата ми харесва

Мега фен Аватара на iiordanova
    koookzy .. това с ризката и елечето е добра идея. Ризка , бюстие (черно), черен панталон и има едни обувки с ниска платформа. И според мен това е идеалното облекло. Нито официално , нито пък много спортно..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Така и аз ще се допитам ((не мога да реша какво да облека))..

Та към въпроса..Участвам в рецитала за 24 май + съм водеща..И г-жата каза,да сме официални,но не мога да реша какво..Не искам да съм много официална..Не искам и да съм много спортна
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^^ Ако имаш някаква хубава туника , с клин или чорапогащи , може и с черен панталон по теб ..?
    Може и с черен панталон по теб и някоя по официална блуза ..
    И това , което предложих на авторката също става.

ами както каза iiordanova
    и аз мисля, че е една туника , един клин и обувки на ток (ако носиш де) може и тези обувки тип пантофки
    ще бъдат добре

също може и някаква пола до коляното и някаква ризка

В неделя съм на кастинг ... НЕ съм сигурна как да се облека..Мисля да съм с тези обувки, отзад е втората обувка това не е каиш, черни панталони по мен и една риза-туника, но понеже е с деколте, неголямо, но все пак деколте и мисля да съм с потник отдолу но става прекалено...Не знам просто не е подходящо..Таа някакви предложения.. 8 см е тока на обувките

Благодаря, много! В крайна сметка реших какво ще обличам, а и не се налага да купувам нищо ново - черен панталон, бяла ризка с къс ръкав и отгоре от познатите черни елечета, плюс обувките ми от онзи ден, на които ще им направя, така да се каже "сефтето".. Дрехите не успях да снимам - мокри са ето ги `бувките:

http://i263.photobucket.com/albums/i...20410_2221.jpg
    http://i263.photobucket.com/albums/i...20410_2221.jpg
    http://i263.photobucket.com/albums/i...20410_2222.jpg

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    В неделя съм на кастинг ... НЕ съм сигурна как да се облека..Мисля да съм с тези обувки, отзад е втората обувка това не е каиш, черни панталони по мен и една риза-туника, но понеже е с деколте, неголямо, но все пак деколте и мисля да съм с потник отдолу но става прекалено...Не знам просто не е подходящо..Таа някакви предложения.. 8 см е тока на обувките
    Имам същите обувки, само дето са 10 см и тока е тънък.

Град
    На стадиона за бягане.
    Вие луди ли сте
    Обличам се както ми дойде и толкова .. Потник, риза, дънки и гуменки .. Ако съм добра кой ще ми гледа облеклото))
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мале, изглежда тези обувки са нашумели, е, токът не е един същ, но все пка.. ( ).. DarknessAngel - ами, точно както казаха и намене някаква висока, цилиндрична шапка ми навява на една феерична рокличка :

такъв тип, но по-къса естествено, а защо не и толкова дълга.. ох, не знам. Може би зелена, или розовичка, не знам.. нещо свежо.

клик

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    ^^ Ако имаш някаква хубава туника , с клин или чорапогащи , може и с черен панталон по теб ..?
    Благодаря
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Благодаря
    Виж певицата Емануела тук > http://vbox7.com/play:c8524036
    Добре е облечена , но аз бих махнала калците, макар че с тях също става!

здравейте

объщам се към вас в събота съм на конкурс за мис тийн.. кажете какво да облека мисля ,да си облека тази туника http://prikachi.com/images.php?files/1571643M.jpg

и едни светли дънки , а за обувки http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...00/10shues.jpg
    а обувки имам такива самоче са сребърни
    вие какво ще кажете давайте идеи

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Предстои ми абитуриентска...след 8 клас. Имам някаква представа с какво да се облека.Може би някаква рокля или хубав панталон с бяла ризка и коланче.Би било супер.Но все пак не отказвам и идеи..

Супер фен Аватара на sunshine955
    дънки и ризка според мен е добре ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Предстои ми абитуриентска...след 8 клас. Имам някаква представа с какво да се облека.Може би някаква рокля или хубав панталон с бяла ризка и коланче.Би било супер.Но все пак не отказвам и идеи..
    к'ва абитуриентска те гони?! казва се прощална.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Аз за поводи, които не изискват прекалено официално облекло, но все пак е наложително да се спази някакъв дрес код, винаги за обувка избирам т.нар. балеринки/пантофки. Връзват се с всичко - черен панталон, светли дънки, пола. Отгоре слагам туника или по-официална блузка и се получава много добре. Също така залагам на прическа и аксесоари

То зависи и къде ще го правите.. Ако ще го правите в някоя пицария примерно не върви да облечеш нещо за дискотека, нито пък обратното, ако го правите в дискотека не върви да облечеш нещо спортно..
    Според мен ще ти е топло с риза, особено ако е през деня - аз лично като ходих на изпращането на абитуриентите бях с тъпата униформа и следователно с риза и направо заврях.
    Ето това на мен ми харесва за дискотека, с някакви високи черни сандалки би било идеално.
    Това също лови окото, с някакъв по-хубав панталон, не би бил зле.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    То зависи и къде ще го правите.. Ако ще го правите в някоя пицария примерно не върви да облечеш нещо за дискотека, нито пък обратното, ако го правите в дискотека не върви да облечеш нещо спортно..
    Според мен ще ти е топло с риза, особено ако е през деня - аз лично като ходих на изпращането на абитуриентите бях с тъпата униформа и следователно с риза и направо заврях.
    Ето това на мен ми харесва за дискотека, с някакви високи черни сандалки би било идеално.
    Това също лови окото, с някакъв по-хубав панталон, не би бил зле.
    Ще го направим през вечерта..може да си купя и тигров гащеризон..много ми хареса като го видях на едно момиче..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си