Имам наистина странен проблем ... Ходя с 1 момиче от 3 месеца, вече почти стават 4, но аз немога да бъда така както съм обикновено, странното е че, когато с нея ходим на кафе, имам някакъв си срам, незнам какви неща да си говоря с нея и т.н. ... А не съм от тези срамежливите, защото при другите момичета, момчета каквото и да е, съм най-лудия, така да се изкажа и не ми пука за нищо, никакъв срам нямам, но при нея не мога, не ме е срам толкова много, но аз си го наричам срам ... Не знам за какво да си говоря с нея и като отидем на кафе седим като някакви си откъсаци... Мисля че започвам да ставам банален и просто ми е много гадно, защото наистина до сега не сам обичал така никой. Дори когато я питам айде да ходим на кафе, тя не иска понякога, много рядко ходим на кафе най-много 10-15 пъти от както започнахме да ходим, аз знам защо е, защото на нея и е толкова скучно когато сме на кафе, днес отново бяхме на кафе и пак така стана седим си и не знаем какво да си говорим... Започна да ми оффка неска както винаги, и когато я питам какво стана тя ми казва скучно ми е, с прости думи иска да ми каже, че не й говоря нищо. ПРОСТО НЕЗНАМ КАКВО ДА СИ ГОВОРЯ С НЕЯ АЗ СЪМ НА 16 ГОДИНИ(9 клас), А ТЯ СЛЕД 3 МЕСЕЦА СТАВА НА 18(11 клас)... от едно училище сме, на междучасията винаги сме заедно, но отново си седим като некви клоуни и не си говорим нищо... Тя винаги пита мойте фр-та дали и при тях не говоря, а те казват "па той не млъква ", и това наистина е така. До сега не ме е питала, защо не говоря, но искам да ме попита, за да си призная наистина, че не знам какво да й говоря...
Дайте ми някакви съвети какво да правя, защото това няма да продължи много дълго така. ЗНАМ ТЯ Е ПРАВА ОТ КАКТО ХОДИМ, ВИНАГИ С НЕЯ МИ СТАВА НЕщО, НЕ МОГА ДА СЕ ДЪРЖА ТАКА СПОКОЙНО И МЕ Е СТРАХ ДА НЕ СГРЕшА НЕщО. ТЯ НАИСТИНА ДОСТА МЕ ТЪРПИ, НО ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ СЕ ИЗчЕРПВА, А АКО ТОВА МОМИчЕ МЕ ЗАРЕЖИ, НЕ... НЕ, ТОВА НЕ МОГА ДА СИ ГО ПОМИСЛЯ

ВСЕ ПАК Й ОБЕЛВАМ НЯКОЛКО ДУМИ, НО СЛЕД ТВА ВЕчЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА Й ГОВОРЯ...