Да, случвало ми се е. Все аз падах на нивото на другите само и само да не остана сама и да не ме мислят за странна. С никой не можех да говоря за нещата които наистина ме интересуват и вълнуват. През 2008 като дойдох в Германия да следвам ми беше доста трудно. Непрекъснато се опитвах да завържа приятелства и се срещах с всякакви хора. Е да ама много бързо ми омръзваха хората с които се срещах и гледах да си намеря причина да не се виждаме или пък ако не ми се седеше сама в нас се преструвах че са ми супер приятни. Преди точно една година реших че не ми трябват хора около мен и започнах да прекарвам много време сама със себе си и усетих че така ми е по-добре от колкото с хора които не ме разбират наистина и са ми скучни. През есента на 2009 се запознах с годеника ми. Той е човека с който мога да говоря за абсолютно всичко и който не ми става скучен просто защото имаме еднакви интереси, еднакъв хумор и еднакви планове за бъдещето. Той също дооооста време е бил сам или е общувал с хора които не са му на нивото ей така колкото да не умре от скука сам в тях си. След като си смених специалноста си намерих и 4 момичета с които се разбирам добре но те са ми по-скоро за развлечение. Хубаво ми е като се видим но не ми е необходим контакт с тях. Освен това си имам и 2 приятелки с които си пиша от време на време но те не са в Германия и се виждаме само в БГ. Абе с 2 думи има точно двама човека с които наистина се разбирам и от чиято компания не мога да се лиша защото просто са единствените които не ме карат да се чувствам странна и това са майка ми и годеника ми. Според мен просто се пусни по течението и не се насилвай да общуваш с хора ако не ти идва отвътре. По-добре е да си сам отколкото да се насилваш да поддържаш контакт с хора които не те карат да се чувстваш наистина добре в кожата ти. Правилните хора ще влязат в живота ти когато му дойде времето. При мен стана точно така. Щом спрях да насилвам нещата и да се опитвам да намеря сродни души с които да ми е хубаво те сами дойдоаха при мен. Ако трябва си стой сам известно време и не общувай. Съсредоточи се върху себе си и върху това какви хора ИСКАШ да имаш около себе си а не какви срещаш всекидневно и нещата ще си станат. Не знам дали ще ме разбереш и дали аз съм те разбрала правилно но ти пожелавам успех.