- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Апатията ми
Хмм то и на мен не ми беше ясно че се насилвам докато не останах сама и не започнах да размишлявам над нещата и да анализирам. На мен това което си написал ми изглежда сякаш ти искаш да общуваш и поемаш инициятивата и искаш нещата да потръгнат но след известно време тези хора ти стават скучни и ги отхвърляш. След това намираш нов човек който те заинтригува но и с него се случва същото...Първоначално написано от w0sh
При мен беше така че все бях супер ентусиазирана от някое ново запознанство но малко след това вече ми беше все едно дали ще се видя с тоя човек или не. Все си мислех че това не е нормално съответно подтисках негативното чувство и продължавах да общувам с хората макар че "тръпката" вече я нямаше. По-късно като се замислих установих че просто съм се насилвала за да не стоя сама защото не е "нормално" да си без компания.
![]()
А ти наясно ли си какви хора искаш около себе си? Тоест какви качества трябва да притежават, за какво искаш да си говорите за да не ти стават скучни и безразлични?