- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Апатията ми
Да. Всъщност не знам дали моя "проблем" има много общо с твоя,но г/д... Разликата е там,че аз се интересувам ужасно много от човека,който ме е впечатлил,пък ти до колкото разбирам май изобщо не се впечатляваш от никой...е...и при мен е нещо подобно...не е невъзможно,но е голяма рядкост някой да ме впечатли с каквото и да е.Първоначално написано от w0sh
Малко ми е странно защото...казваш,че не се интересуваш много от даден човек...мислех си,че така е по-добре,а се оказва,че не е така...защото колкото по-бързо опознаеш някой...и ти стане ясно какъв е,толкова по-бързо ти омръзва и губиш интерес и следователно се разочароваш...явно много бързо преценяваш хората,без да си ги опознал (като мен ^) и първоначалната ти преценка излиза погрешна....ИЛИ пък си свръх гениален и това което мислиш първоначално е точно така... ^_^ Явно защото не си средностатистическия идиот имаш по-високи критерии за човека до теб пък и по принцип за хората :> Ама наистина...никой до сега ли не ти е грабвал вниманието...малко ми е ...невъзможно...
П.П Не съм чела мненията преди мен...може би пиша глупости...ама са си мои <3 ^_^ nvm
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.